Golden 9 #1 Публикувано 14 Ноември, 2012 Здравейте колеги. Имам следния проблем. Когато запаля колата всичко е ОК, но като натисна педала на гаста и ми светва чек-а. Махнах си постелката на пасажера и погледнах лампичката на компютъра какво ще ми каже. Светва ми 16 пъти и според таблицата за грешките това е някакъв инжектор. Но след като съм с Д15Б2 Моно инжекция си нямам и на идея каде се намират и дали изобщо имам такива екстри. Колата си върви добре, но като я настъпя и прекъсва и тъй като е светнал чека стига до 3000 оборота и пак прекъсва.Някой ако има идея как може да се оправи това ще съм му много благодарен!Много ми е кофти, без количката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 14 Ноември, 2012 Като я ресетнеш - пак ли я записва?!Това дето "плюва" гориво във всмукателния колектор, как го наричаш при твоя двигател?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hienata 2 #3 Отговорено 14 Ноември, 2012 имаш два инжектора на моното,,един със зелена и един с кафява букса,този които ти е за високите обороти не ти работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове