Jump to content
Guest Vmax

Колектори и тръбите на зад...

Recommended Posts

Guest Vmax

Здравеите реших,че вече му доиде време да сменя изспускателната с-ма :) ,но имам един,два въпроса значи искам да сложа колектори 4-2-1 и назад по широки тръби примерно 60мм. или нещо близко до това та барем извади някакъв приличен звук,но не и като ауспусите на NESSPORT :) ,които по мое мнение на дълъг път ще ти трябва шлемофон.Та въпроса ми е някой ако може да ме опъти към кой да се обърна по този въпрос,спомням си че колегата Демон беше писал една тема за 4-2-1 колектори,но немога да я открия.Мотора ми е Д16А6.Към коя фирма,маистор или сервиз трябва да се обърна за тази интервенция,на любимата щаига :) Ако ще първо колекторите да си направяи фланец предполагам ще ми трябва или ако има кой да ми предложи направо готови и да ме устроива цифрата и после назад тръби,гърне и още каквото трябва.Ще съм ви много благодарен ако някой се отзове.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Абсолютно реално :) Няколко човека от форума вече карат с такива :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ако ти няма6 възможност да си ги поръ4а6 твоя 4овек е ZERO-около 300 лв + мойта по4ерпка :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Ето подобни :P От колегата ZERO ;)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax

Ако ти няма6 възможност да си ги поръ4а6 твоя 4овек е ZERO-около 300 лв + мойта по4ерпка :P

Ок за почерпката ше се договорим,щом цената е около 300лв. ,бих искал още сега да ги поръчам ;),а за тръбите и гърнетата да ме посъветвте каде и как да се ориентирам да търся. ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Ако ти няма6 възможност да си ги поръ4а6 твоя 4овек е ZERO-около 300 лв + мойта по4ерпка ;)

Ок за почерпката ше се договорим,щом цената е около 300лв. ,бих искал още сега да ги поръчам ;),а за тръбите и гърнетата да ме посъветвте каде и как да се ориентирам да търся. ;) .
ами може да си поръчаш гърне пак от й-бей мойто е от там и е някаде 100 кинта с доставка и е мноооого по добро от тези "ремуси" който са за по 200-250 лева тука ...има още хора с такива да си кажат и те :P.....а тръби...ми неръждавеика ...тва е истината Редактирано от Victor

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax

Ако ти няма6 възможност да си ги поръ4а6 твоя 4овек е ZERO-около 300 лв + мойта по4ерпка ;)

Ок за почерпката ше се договорим,щом цената е около 300лв. ,бих искал още сега да ги поръчам :P,а за тръбите и гърнетата да ме посъветвте каде и как да се ориентирам да търся. ;) .
ами може да си поръчаш гърне пак от й-бей мойто е от там и е някаде 100 кинта с доставка и е мноооого по добро от тези "ремуси" който са за по 200-250 лева тука ...има още хора с такива да си кажат и те ;).....а тръби...ми неръждавеика ...тва е истината
А каде да отида да ми ги направят или по-точно каде ще могат да ми ги направят,че на 4-ката нали последното гърне и напречно разположено и е бая гадно ;) ,ама нема начин треа да се прави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Ок за почерпката ше се договорим,щом цената е около 300лв. ,бих искал още сега да ги поръчам :P,а за тръбите и гърнетата да ме посъветвте каде и как да се ориентирам да търся. ;) .
ами може да си поръчаш гърне пак от й-бей мойто е от там и е някаде 100 кинта с доставка и е мноооого по добро от тези "ремуси" който са за по 200-250 лева тука ...има още хора с такива да си кажат и те ;).....а тръби...ми неръждавеика ...тва е истината
А каде да отида да ми ги направят или по-точно каде ще могат да ми ги направят,че на 4-ката нали последното гърне и напречно разположено и е бая гадно ;) ,ама нема начин треа да се прави.
еми ако са ти прави тръбите от колектора назаде няма да ти е проблем гърнето тъй като ще го смениш.....имам един познат в СФ.....ама не знам колко ще вземе.....ако нещо и някой друг да помага

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Това,че гърнето ти е напречно разположено не ти е никакъв проблем.Аз съм с CRX 2gen и си смених цялата генерация и сега съм с право проходно гърне и вече стои от дясно и е надлъжно разположено ;) А за генерацията.....ами аз съм с тръба 62х2 с и сега колата диша доста по-леко :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax

Това,че гърнето ти е напречно разположено не ти е никакъв проблем.Аз съм с CRX 2gen и си смених цялата генерация и сега съм с право проходно гърне и вече стои от дясно и е надлъжно разположено ;) А за генерацията.....ами аз съм с тръба 62х2 с и сега колата диша доста по-леко ;)

Е добре,ама това х2 какво ще рече и мисля че трябва да се видим или да споделиш къде са и направили тази"Пълна Промяна" :P За сега съм без тел. Чакам да ми активират картата,че днес я взех,ако оставиш гсм,да ти звънна,ще съм благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Това,че гърнето ти е напречно разположено не ти е никакъв проблем.Аз съм с CRX 2gen и си смених цялата генерация и сега съм с право проходно гърне и вече стои от дясно и е надлъжно разположено ;) А за генерацията.....ами аз съм с тръба 62х2 с и сега колата диша доста по-леко ;)

Е добре,ама това х2 какво ще рече и мисля че трябва да се видим или да споделиш къде са и направили тази"Пълна Промяна" :P За сега съм без тел. Чакам да ми активират картата,че днес я взех,ако оставиш гсм,да ти звънна,ще съм благодарен.
62х2 означава че тръбата е с 62мм външен диаметър и е с дебелина 2мм ;) Незнам как ще се видим защото съм от Варна.За всякакви въпроси 0897/977123-Дидо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax

Е добре,ама това х2 какво ще рече и мисля че трябва да се видим или да споделиш къде са и направили тази"Пълна Промяна" ;) За сега съм без тел. Чакам да ми активират картата,че днес я взех,ако оставиш гсм,да ти звънна,ще съм благодарен.
62х2 означава че тръбата е с 62мм външен диаметър и е с дебелина 2мм ;) Незнам как ще се видим защото съм от Варна.За всякакви въпроси 0897/977123-Дидо
Кофти бях пропуснал да погледна тази "малка" подробност ,но все пак ще звънна като ми пуснат картата тия простаци от Глобул,48 часа :P да споделиш опит,макар и да не е безплатен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax

Момчета днес ми скъса гърнето точно на завоя преди краиното,обаче,вместо да се разочровам и да се тюхкам,че пак трябва да се дават пари за нещо,бях очерован от звука и не можех да и се нарадвам :P ,макар че покрай господата полицаи трябваше да минавам на висока предавка и без газ,усетих някакво минимално отпу6ване може и да си въобразявам,но няма значение,нямам търпение да сменя и колекторите и гърнетата. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...