1van 0 #1 Публикувано 13 Ноември, 2012 Здравейте колеги,търся си квартира в Пловдив,малко апартаментче,боксониера или едностаен на приличен наем. Вземах си вестник, в интернет гледам,незнам колко агенции обиколих и няма и няма! Ако някой има нещо под ръка да пише,бих бил много благодарен ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #2 Отговорено 14 Ноември, 2012 Дай малко повече информация ,в кой квартал,до колко парички , за какъв период от време и така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1van 0 #3 Отговорено 14 Ноември, 2012 Ами колеги,работа ми е на центъра на ул.Преслав. Така че колкото по-близо е квартирата толкова по-добре. Но при липса на такива може и квартирката да е в някой друг квартал,който да не е много забутан или пълен с роми. А периода е неопределен за момента,смисъл такъв от Стара Загора съм и ако излезе място за работа в Стара Загора бих се изместил,но това може и да не стане скоро. За паричките,какво да кажа при тази криза и при тези мизерни заплати,най-ме устройва нещо до 200лв,плюс минус някой лев ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове