Guest Майната #1 Публикувано 11 Ноември, 2006 Св. Victor-e , нека твоя пряк шеф да ти дава здраве и само нови хонди да караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #2 Отговорено 11 Ноември, 2006 И жица в изобилие ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #3 Отговорено 11 Ноември, 2006 Честито Брадър!Жив И здрав и най вече корав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #4 Отговорено 11 Ноември, 2006 Ехехе, мерси много на всички. Трогнат съм даже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #5 Отговорено 12 Ноември, 2006 честито и от мен на патеричка всичко най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #6 Отговорено 12 Ноември, 2006 Честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #7 Отговорено 12 Ноември, 2006 и от мен една патерица да си жив и здрав и всичко най-най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #8 Отговорено 13 Ноември, 2006 Жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове