Jump to content
Guest arsen

Радиатор

Recommended Posts

Guest arsen

Здравейте днес ми протече радиатора .Двигателя е D15B2 искам да ви питам откъде да си купя нов на добра цена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Здравейте днес ми протече радиатора .Двигателя е D15B2 искам да ви питам откъде да си купя нов на добра цена.

Защо бързаш да си копуваш нов? :) Толкова ли е зле? Пробвай да го залепиш, за целта има Stop Leack, пластелини и др. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_freak

медем ли е или пластмасов

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

Нов радиатор за 160лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Радиатора на Д15Б2 е месингов. Ако наистина не е в окаяно състояние се запоява. Аз моя съм си го правил два пъти, няма проблем. Бягай и запоявай някъде, взимат между 5-10лв. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest scyberboy

Здрасти, значи и аз карам Сивик 4 г. хеч с Д15Б2. Протече ми радиатора преди 3-4 години и го запоявах/лепих няколко пъти. Не съм 100% обаче мисля че беше нещо като пластмасов, отколкото метален. Та както и да е....

Думата ми е в никакъв случай да не сипваш каквито и да е лайна в радиатора(охл. система) от сорта на Лийк Стопър, брашно с червен пипер и т.н.

Щом за втори път протича купувай нов - Ниссен си взех аз за около 230 лв. Щом колегата Асрасинг казва може и за 160 лв. да има.

Аз около година го мъчех леко протичащ и накрая - скапана водна помпа от лайната, в комбинация с многокрано, макар и минимално прегряван двигател - леко изкривена глава, оттам издухана гарнитура, оттам некадърен майстор и гадно зацепен ангренажен ремък :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Nikolay

Здрасти, мога да ти дам един радиатор от сивик 6, англичанка, оригинален. Втора употреба, 60 лв. Незнам дали има проблеми с него, ако не ти харесва, връщам ти парите, връщаш ми радиатоа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...