fr33z0v 1 #1 Публикувано 9 Ноември, 2012 Здравейте , карам (карах) Хонда Акорд 2001 година , автоматик 2.3 двигател. Преди около 2 месеца скоростите започнаха да прехвърлят и да не превключват като хората.Отидох до Бултрако и си взех масло за автоматик , след това я оставих при майстор да смени маслото.Малко след като си тръгнах майстора ми се обади , като ми каза че скоростната кутия е за боклука и наистина като се върнах в сервиза бяха вдигнали колата и от скоростите се чуваха уникални звуци От скоростната кутия изтече не повече от 2 литра масло , като в маслото имаше не само стружки , а направо парчета метал.Както и да е, та с 2 думи от 2 месеца вече си търся скоростна кутия 2ра употреба, като разбрах обаче ,че трябва да е от същият модел ХОНДА.Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен.Ето малко инфо за хондата:Номер на рама: SHHCL36401U001031Honda Accord 2001 , 2.3 Automat UK TYPE VНомер на двигателя: E23Z5E101009.Номер на скоростната кутия : 1PDA E7П.С.Сори , ако съм постнал повече от 1 път темата , но повече от месец нямам никакви коментари по нея и вече съм в жестока безисходица Благодаря ви за разбирането ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 10 Ноември, 2012 Моторът да не е F23Z5?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fr33z0v 1 #3 Отговорено 13 Ноември, 2012 Моторът да не е F23Z5?!? Ами, нямам представа , така излиза по ВИН номер , всичките данни съм ги взел оттам освен номера на скоростната кутия, който беше написан върху нея на алуминиева плочка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове