Jump to content
Guest prelude

Кампания в Бултако

Recommended Posts

Guest prelude

Само информативно ви казвам,че ако се запишете през тази седмица в сервиза на Бултрако ще има 30% намаление на консумативите,безплатни :-регулиране на фарове-преглед на ходовата части още неща които вече забравих.Аз вече се записах за сряда 13-14часа:)дано се видим с някой колега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest preludefan

Само информативно ви казвам,че ако се запишете през тази седмица в сервиза на Бултрако ще има 30% намаление на консумативите,безплатни :-регулиране на фарове-преглед на ходовата части още неща които вече забравих.Аз вече се записах за сряда 13-14часа:)дано се видим с някой колега

После може да споделиш дали в сервиза са изпаднали в шок след като са видели модификациите по автомобилчето :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

QUOTE(prelude @ Nov 10 2006, 06:52 PM) Само информативно ви казвам,че ако се запишете през тази седмица в сервиза на Бултрако ще има 30% намаление на консумативите,безплатни :-регулиране на фарове-преглед на ходовата части още неща които вече забравих.Аз вече се записах за сряда 13-14часадано се видим с някой колегаПосле може да споделиш дали в сервиза са изпаднали в шок след като са видели модификациите по автомобилчето

А,те са наясно вече.Аз ходих преди време при г-н Манолов за озаконяването на двигателя ми.А и един мой познат вече работи в сервиза на Бултрако,като отговаря за вършената работа в сервиза така че ще съм в добри ръце.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest preludefan

Маи и аз ще се разходя до Бултрако,че искам да ми направят една диагностика,а и с тая оферта как да пропуснеш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...