Jump to content
Guest touring

Honda срещу Bmw, Audi и Vw

Recommended Posts

Guest touring

43 марки коли, продавани в България, сред които няколко модела на Honda, се конкурират за първите автомобилни награди на Playboy - PLAYCARS 2006.Подробности за наградите - http://bgplayboy.blogspot.com/2006/10/43-p...6-playcars.htmlПълен списък на претендентите и подробности за гласуването - http://bgplayboy.blogspot.com/2006/11/play...rs-2006_07.htmlВременно класиране при sms-вота - http://bgplayboy.blogspot.com/2006/11/play...006-bmw-vs.htmlКакто се вижда, Honda Legend ще се конкурира най-вече с Ауди А8 и BMW в раздела за бизнес-автомобили. При кабриолетите S2000 ще се бори с BMW Z4 M, Alfa Romeo Spider и Audi RS4. В раздела Ван Honda е представена с FR-V и се конкурира най-вече с VW Multivan Business.Honda Civic е представена при спортните автомобили, където обаче няма да има големи шансове срещу BMW M6, Ford Mustang Shelby, Audi TT и др.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

С2000 е в категория "кабрио", Сивик в "спортна", а дори не е Тайп-Р!!! З4 и тя кабрио, а М6- спортна, :) .Няма да коментирам други, че :rolleyes: ... То така или иначе спрях да го купувам, ама съвсем се омазаха! Явно колко разбират от коли... п.п. Е имат и някой попадения, ама... Що не си правят класациите за жени, ами се занимават с неща от които явно си нямат идея?

Редактирано от Ashes

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Тия си немат работа....в буквалният смисъл на думата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

Тия си немат работа....в буквалният смисъл на думата.

... тия ще спечелят някоя стотинка от СМС-и . Ние , които го коментираме т'ва , явно в буквалния смисъл , нямаме работа :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest touring

Ashes,както изрично е обяснено, ако изобщо си си дал труда да прочетеш, разпределението в отделните категории е направено според желанията на фирмите-вносители.Първоначално Сивик трябвало да бъде при градските коли, където според мен би имала големи шансове да спечели. Шефът на фирмата им обаче категорично отказал неговата кола да бъде в един и същ раздел с Форд Фиеста, поради което предпочел да участва с този модел при спортните автомобили - независимо от почти нулевите шансове там да се пребори с аудито, бмв-то и шелбито.Колкото до смс-ите - бъдете сигурни, че печалбата от тях ще е по-малка от стойността на наградите, които ще се раздадат на шестима от гласувалите. СМС-ите са направени именно за мърморковците, каквито винаги се намират и твърдят, че "някой не разбира от коли", че само те разбират от коли и т.н. и т.н. - Който много разбира и иска да му се зачита мнението, да пуска смс-и, да печели гуми и да се кефи.Но иначе само така да плюе и баба знае. Българите сме царе точно на това. В момента в който някой ни предложи нещо конкретно да направим - бием отбой...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

Ashes,както изрично е обяснено, ако изобщо си си дал труда да прочетеш, разпределението в отделните категории е направено според желанията на фирмите-вносители.Първоначално Сивик трябвало да бъде при градските коли, където според мен би имала големи шансове да спечели. Шефът на фирмата им обаче категорично отказал неговата кола да бъде в един и същ раздел с Форд Фиеста, поради което предпочел да участва с този модел при спортните автомобили - независимо от почти нулевите шансове там да се пребори с аудито, бмв-то и шелбито.Колкото до смс-ите - бъдете сигурни, че печалбата от тях ще е по-малка от стойността на наградите, които ще се раздадат на шестима от гласувалите. СМС-ите са направени именно за мърморковците, каквито винаги се намират и твърдят, че "някой не разбира от коли", че само те разбират от коли и т.н. и т.н. - Който много разбира и иска да му се зачита мнението, да пуска смс-и, да печели гуми и да се кефи.Но иначе само така да плюе и баба знае. Българите сме царе точно на това. В момента в който някой ни предложи нещо конкретно да направим - бием отбой...

Хей я по споко ве кат не ти изнася в нашия форум бегай си прави рекламата на анкетата на друго място ве Аshes може да си говори кот си иска теб ко та и.е ????От 2-я пост и се...еш фекалий срещу съклубари хаха аре чал ве и не си си попълнил до край данните ко мъркаш толкова :slap::););):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

Ashes,както изрично е обяснено, ако изобщо си си дал труда да прочетеш, разпределението в отделните категории е направено според желанията на фирмите-вносители.Първоначално Сивик трябвало да бъде при градските коли, където според мен би имала големи шансове да спечели. Шефът на фирмата им обаче категорично отказал неговата кола да бъде в един и същ раздел с Форд Фиеста, поради което предпочел да участва с този модел при спортните автомобили - независимо от почти нулевите шансове там да се пребори с аудито, бмв-то и шелбито.

Еее, няма такава глупост ;) Много ясно, че няма никакъв шанс срещу М6, Шелби и ТТ... Не ми е ясно що за човек трябва да е този, за да си го помисли само... :) Както и да е, нищо ново за нас, а аз си пускам смс-чето сега и си чакам гумите - няма да бързам да купувам :) Да не ме забравите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest touring

По-спокойно бе, кво се впрягате толкова.На Ashes съм му отговорил на принципа "каквото повикало - такова се обадило".Мисля че обясненията ми са съвсем логични и разумни, за разлика от неговите, които са абсолютно голословни.Ако някой в случая е виновен за подреждането на хондите, това са неговите собствени вносители. Но винаги е по-лесно да се набеди едно списание че "не разбира от коли". А кое списание разбира, впрочем? Ауто Билд може би? Или Авто Труд?В журито на Плейбой са хора като рали-шампиона Димитър Илиев и журналиста Иван Тенчев. Ashes и от тях ли разбира повече?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Казано най-учтиво като от администратор на този форум, ходи да си рекламираш глупавите анкети в детските форуми като тунинг.бг :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...