Guest didone #1 Публикувано 9 Ноември, 2006 честито колега да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #2 Отговорено 9 Ноември, 2006 Прав и корав. И повече по национални срещи да не спиш в сивика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #3 Отговорено 9 Ноември, 2006 Наздраве!Жив и здрав!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #4 Отговорено 9 Ноември, 2006 жив и здрав ......... и на следващата национална да спиш в Акорд поне, а защо не и в Леджънт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #5 Отговорено 9 Ноември, 2006 живи и здрави и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #6 Отговорено 9 Ноември, 2006 ЧРД! Жив и здрав да си и дано догодина повече Ф1 да изгледаме заедно И дано Кими наистина изтрезнее и направи Ферари пак шампиони Още един път - ЧРД, Стеф! Жив и здрав да си! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #7 Отговорено 10 Ноември, 2006 ЧРД на братчеда по ЕГ3 и от мен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #8 Отговорено 10 Ноември, 2006 честито и от мен ,пожелавам ти много пари ,пари и пак пари . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stef #9 Отговорено 20 Ноември, 2006 Ей, колеги много сте мили, а пък аз така се пропих покрай РД, че чак сега изтрезнявам и кво да видя - цяла тема посветена на скромната ми персона и рожденната й дата мерси много на всички - да Ви се връща към Виктор - в хондата удобно се спи - не е само за возене на барабани и ръчкане :Ркъм Дидко - тази година се очертава много интересна формула и само Ферари малко да се сдухат веднага ще ти се обадя да зяпаме на по бира - 2-3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове