LsD 2 #1 Публикувано 6 Ноември, 2012 Здравейте Колеги Тази тема я пиша в чест на нашите опарили се колеги , на чийто им бяха откраднати автомобилите !!! Искренни съболезнования ,дано всички срещнали се с такава трагедия да намерят хубав край !!! Лично на мен ако ми се случи бих се поболял. Аз страшно много си Обичам Хондичките и не искам дори да си помислям за подобно нещо...Най-лошото обаче е , че явно някой наши "КОЛЕГИ" злоупотребяват с нашите коли , аз не мога да си представя как може да има такива хора достатъчно нагли да посегнат на хорските мечти ??? Дори нямат граници и им разпродават частите в нашия форум по носа им.Като гледам колко зачестяха темите за откраднати автомобили в нашия форум започвам силно да се притеснявам !!! Идеята на темата е всеки които се включи да даде съвет как да се предпазим от хорския вандализъм и как да действаме ако пострадаме и ние , да направим нещо като анкета или нещо подобно относно проблема.Да ударим едно рамо на пострадалите колеги. Ако решите ,че темата е безполезна може да отиде в бин-а , пиша я защото съм потресен от зачестелите кражби на нашите автомобили! п.п. Аз лично много внимавам къде спирам и ако има възможност гледам винаги да е под камери , не че е гаранция че някой полудял няма да ми разбие колата , но просто за душевно успокоение . За мое щастие пред нас където паркирам има такива , разбира се не може винаги като сте в движение да паркирате под камери , но ако в близост има някои магазин (Пикадили , Бриколаж ,Практикер , Технополис,Техномаркет,Пени,Кауфланд, Лидъл и т.н.) , бензиностанций и места които са охраняеми и са под видео наблюдение са по сигурни места за нашите красавици !!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове