Jump to content
Red Line

Въпроси относно обслужване на EG4

Recommended Posts

Добър вечер колеги!Искам да попитам колко ще ми излезе обслужването по окачването на EG4 с Д15б2. Надявам се по запознатите да кажат ориентировачни цени за следните части : предни горни и долни шарнири, предни лагери и накладки - предни и задни. Това са частите за сега надявам се темата да е полезна за форума ,за това споделяйте на кой колко му е струвало обслужването на окачването на 5 ген сивик.Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко по темата след днешния оглед в сервиза :-Тампони на предни долни носачи 60лв-Преден горен носач 130лв. бр.-Задни големи тампони 30лв. за бр.-Накладки - предни 40лв., задни 25лв.Това са ориентировъчни цени на части от сервиз ,Без труд за EG4.Мойто питане се изчерпа, питайте/споделяйте как стоят нещата за други части цени,марка и т.н.т. Надявам се с тази тема да съм бил полезен до някъде.Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

30 лева за задни големи тампони - бягай далече. Темата точно за тези тампони е дискутирана много пъти. Само от Бултрако, другото е лош компромис.Другите цени са добре и аз съм сменял повечето работи на тези пари, и са читави за сега ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...