Red Line 33 #1 Публикувано 5 Ноември, 2012 Добър вечер колеги!Искам да попитам колко ще ми излезе обслужването по окачването на EG4 с Д15б2. Надявам се по запознатите да кажат ориентировачни цени за следните части : предни горни и долни шарнири, предни лагери и накладки - предни и задни. Това са частите за сега надявам се темата да е полезна за форума ,за това споделяйте на кой колко му е струвало обслужването на окачването на 5 ген сивик.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #2 Отговорено 6 Ноември, 2012 Малко по темата след днешния оглед в сервиза :-Тампони на предни долни носачи 60лв-Преден горен носач 130лв. бр.-Задни големи тампони 30лв. за бр.-Накладки - предни 40лв., задни 25лв.Това са ориентировъчни цени на части от сервиз ,Без труд за EG4.Мойто питане се изчерпа, питайте/споделяйте как стоят нещата за други части цени,марка и т.н.т. Надявам се с тази тема да съм бил полезен до някъде.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #3 Отговорено 7 Ноември, 2012 30 лева за задни големи тампони - бягай далече. Темата точно за тези тампони е дискутирана много пъти. Само от Бултрако, другото е лош компромис.Другите цени са добре и аз съм сменял повечето работи на тези пари, и са читави за сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове