marshon 14 #1 Публикувано 5 Ноември, 2012 Проблемите започнаха от известно време(5-6 месеца).Започна се с това, че скоростомера ми, когато се сетеше, тогава отчиташе скоростта и рязко скачаше на показанието което трябва.Преди седмица отново се случи това, само че не спря на скоростта с която карам, а стрелката продължи да се върти(към 160-180-200...) и от тогава насам стрелката ми седи отдолу. Сега като карам и скоростомера се сети да отчете с колко карам, стрелката опира в "джидавката" на която стои при угасена кола(само че от другата страна... нали..) Ето снимка, за да онагледя ситуацията... Четох тука някакви теми, но по-конкретна информация за скоростомер не намерих. Някой знае ли начин да си оправя този проблем!? п.п. Знам че мога да махна стъклото отпред на километража и да си върна стрелката в изходно положение, но не мисля, че това ще ми реши проблемите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neno_11 15 #2 Отговорено 5 Ноември, 2012 Първо с което се сблъсках е тоя проблем Май на хонда това им е фабричен дефект Проблема си го реших с друго табло,май нестават за ремонт! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #3 Отговорено 5 Ноември, 2012 отвори го и виж дали не е надуло кондензаторите на скоростомера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #4 Отговорено 5 Ноември, 2012 Аз имах същия проблем отварях го и нищо, сложих нов скоростомер и готово. Гледаха го дали има проблем някъде по платката ама нищо. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
__reddevil__ 8 #5 Отговорено 5 Ноември, 2012 Както казват колегите ново. И да е кондензаторче или някой елемент по платката едва ли ще се намерят със същите параметри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове