Jump to content
Guest The_fastest

СПЕЦИАЛНИ Благодарности !

Recommended Posts

Guest The_fastest

Майната ( 6-та генерация, Акорд - супер пистачка ) за пореден път доказа, че Хонда феновете са НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ! Днес той - човекът от Пловдив, ФЕНЪТ, ПРИЯТЕЛЯТ помогна на съклубар в "беда" и помогна да свършим работа. БЛАГОДАРЯ Майна ! Да си много здрав и още дълги години да помагаш на Хонда феновете !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната
:D ти ше си ми новата циганка, назначен си :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

:D ти ше си ми новата циганка, назначен си :P

Абе не съм докарал до 100 кила иначе ставам нали ?П.С. Да доразкажа: След като се набутах да търся магазин за осветителни тела около 2-3 часа, Майната дойде след дълъг работен ден и много нерви ( както всеки ден де ) и ме развежда из Пловдив ( като беше изпратил близки хора да му вършат работа ) за да си купувам лампи...Ей това е МАЙНАТА !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

Eвала :P на Майната и от мене :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Дааааа :P щом и мен ме издържа да му досаждам за скоростната кутия и да тестваме предавателни числа по телефона, значи е повече от отзивчив пича :P Благодарих ти по телефона, но ще го кажа и тук.Благодаяря колега за помоща :D п.п. Задължен се чувствам и на още много други наши съклубари. Хубаво е, че си помагаме :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Майната ( 6-та генерация, Акорд - супер пистачка ) за пореден път доказа, че Хонда феновете са НАЙ-ВЕЛИКИТЕ !

Както се казваше в една известна песничка, ние това много добре го знаеме. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

ся се сещам и аз че баячка съм го поразпитвал...и винаги помага с квото може евала чичо Антоне или нека бъде БАте :P ....ако не ми беше казал за магазина за хидравличните елементи немаше да стане турбалана ..ЕВАЛА :D

Редактирано от miHo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Евала и от мен на Майната макар че не се познаваме такива хора са ценни в днешно време да не мислят само за себеси а и за другите жив и здрав бъди и все така отзивчив :P:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

за някой чичко,за други батко но за мен майната е като татко :D за него само поклон :D:P:P:P:):):):):):):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

същите впечатления и от мен - голямо сърце -щедър тип -да е здрав и и от мангизи да не се отърве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Че кой друг ще е така, ако не прецедателя на клуба за Пловдив! :) Жив и здрав да ни е! (Ама ако не е измуфтил едно кръгче с печицата - та на! :rolleyes: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Aз не съм се срещал с него на живо, но от телефонните ни разговори ми е оставил същите впечатления, а и най-малко искам да го поздравя за постъпката. БРАВО Майна! Ти даваш светлина в тунела на този вълчи свят! :rolleyes::);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder
:) абе думите са излишни :rolleyes: всички знаем , че майната е майна ;) и то най-пеканата :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

ае пичове кво ма напраихте ве ;) един ден ма нямаше и цял некролог сте ми написали ;) ЖИВ СЪМ, НЕ СА РАДВАЙТЕ ТОЛКО!!!Шегата настрана, ама ще ме разплачете бре! На който мога винаги ще помагам и благодаря ви за хубавите думи, обичам ви приятели!!!:P А печката на фастеса я вкарах няколко пъти в лютеницата - еми няма друга такава!!! 185 живи и пъргави кончета на колелата така радостно тропаха с копита по пловдивските павета, че искри хвърчаха и ще ги сънувам поне седмица още!!!:):rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

....А печката на фастеса я вкарах няколко пъти в лютеницата - еми няма друга такава!!! 185 живи и пъргави кончета на колелата така радостно тропаха с копита по пловдивските павета, че искри хвърчаха и ще ги сънувам поне седмица още!!!:):rolleyes:

Ха, Майна сега като сменя и турб"а"та и кулера ...мале кво ли ще стане ? - най-много да видиш на магистралата много пушек и....мене ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ха, Майна сега като сменя и турб"а"та и кулера ...мале кво ли ще стане ? - най-много да видиш на магистралата много пушек и....мене ;)

Пускаш димакта и изчезваш :rolleyes: И аз искам да благодаря на Майната за помоща която ни оказа в един адски горещ ден това лято в Пловдив :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...