Jump to content
Guest krasimir_01

изводи за задни колони

Recommended Posts

Guest krasimir_01

Колеги, помагайте .Значи имам си някаква букса за касетофон май е оригинална но е окълцана от автоджамбазите в бг или в италия та на въпросната букса има изводи и за задни колони но в колата имам само предни а задни не намерих цд-то ми е с 4 канала и мисля да сложа и задни ама не знам къде са изведени кабелите за тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petar

Най-лесно,отвори си капаците на задните колони и провери дали има кабели.Те продължават по праговете и стигат до централната конзола където ти е буксата.Ако нямаш трябва да си прокараш 15 мин.работа.Съвет,ако слагаш нови кабели-избери по дебели от оригиналните.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Съжалявам малко смотано ми е обяснението :tooth: та пояснявам на буксата имам кабели за задни колони но нямам такива поставени във колата има само предни във вратите изпърдяни пайнерки и мисля като ги сменям да метна и едни отзад ама сега е студено и не ми се свалят корите да проследявам къде водят кабелите та затова питах къде попринцип са изведени да мина без разглобяване :boo:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

Аз пак не те разбрах нещо :D Къде е тази букса, за която говориш? Някъде в купето отзад или на самия плеър на гърба гледаш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Orlin

и аз се боря с почти подобни проблеми. За да прокараш добре кабели, трябва да се махне цялата задна кора, което ме навежда на мисълта, че твойте са прокарани там. Отвори багажника, сгъни задната седалка и започвай да търсиш. Първоначално, като овториш багажника, над колелото има капаче на кората. Виж оттам не излзиат ли кабели (при мен излзиат оттам), ако ли не излзиат, отвори го и провери, дали просто кабелите не са прокарани до там (провери и 2-те капачета на 2-те кори разбирасе :P). Ако нищо не откриеш, надигни задната седалка (при мене се повдига с 10-тина сантиметра, но немога да я махна нещо...) и потърси под нея по ламарините дали има кабели. Ако ли няма, може просто да няма прокарани кабели до отзад. Не се бои, не е трудна задача прокарването (щом аз се справих, значи всеки може). Купуваш си за 5лв 10 метра кабел и действаш :D Удоволсвтие е сам като го прокараш и накрая като видиш, че не си се справил зле (а махнеш ли кората и задната седалка, ще сатне като слънце).Успех :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Аз пак не те разбрах нещо :D Къде е тази букса, за която говориш? Някъде в купето отзад или на самия плеър на гърба гледаш?

тази букса е до касетофона на нея си има изведени кабели за задни и предни колони но към нея са вързани само предни а задните някъде пърчат жици без колони а на плеара е евробукса вързана към горепосочената букса това е благодаря Орлине ще проверя където казваш и ше ги звънна с мултицета ако има кабели свободни :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...