Guest iSpider #1 Публикувано 6 Ноември, 2006 Неприятно, но ако няма друг начин, и това е начин. http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=515 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #2 Отговорено 6 Ноември, 2006 това не е неприятно, а е супер голяма преебавка. и понеже е в европейските страни, не се и съмнявам, че някой ги е осъдил и таз джаджа вече я няма тамне могат току-така да пращат на брак коли. още повече, че и не видях знак, който да указва, че колата ти се унищожава, ако решиш да преминеш от там ... че тея по-добре шипове да вадеха, поне само гумите на колите щяха да пострадатможе би светлинните табла оказват това - но от кога светлинно табло е знак? по-скоро на светлинните табла са реклами, на които никой шофьор няма време да обърне внимание. на пътя няма маркировка - а поне един знак STOP можеше да нарисуватвсеки път ме хваща яд като го гледам това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #3 Отговорено 6 Ноември, 2006 В Холандия по магистралите има пътни знаци на светлинни табла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #4 Отговорено 6 Ноември, 2006 Не вярвам ингилизите да са сложили това без знаци и какво ли не още, също така си мисля че шофьорите много добре си знаят че е забранено (или се плаща) и затова ги правят тези засилки ... Вярно е много брутално и нищо не става от колата, можеше просто да карат с една камера и честитки по пощата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #5 Отговорено 6 Ноември, 2006 Ей такива да ги наредят по Витошка,че ми е писнало от кисели гъзари и тем подобни комлексари с големи джипки и s-класи.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #6 Отговорено 6 Ноември, 2006 ахахахахах баси и майтапа! Тия за много хитри се имат хем виждат светещия знак че е забранено влизането ама нека им.Незнам ама на мен ми се вижда от камерата с 1вата кола че ако я качи на бордюра и мине плътно до колчето ще може да мине и без това е много нисък пук и място има Обаче най ме накефи пича с ивекото строши джама с главата си баси и засилките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #7 Отговорено 6 Ноември, 2006 не могат току-така да пращат на брак коли Явно и те така си мислят Малко им е Аман от тарикати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #8 Отговорено 7 Ноември, 2006 Ааа тва е ебати ..... хехе тия направо им изпадат скоростните кутии тва е тарикатлъка .Тука ако напрат такива без да предопредят ше си ебе....... що коли ще се изпочупат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #9 Отговорено 7 Ноември, 2006 Мммм надали. Тука се ще се намери кой да прецака дистанционното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #10 Отговорено 22 Ноември, 2006 Мали то това било доста яко всъщност - http://slackpack.net/?q=node/368 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #11 Отговорено 23 Ноември, 2006 Новата мечта в живота ми е същият тоя процес да се случи с поредния лъскав туарег насред Витошка и шибаната мутра/мутреса да се изстреля през предното стъкло на едно десетина метра отпред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #12 Отговорено 23 Ноември, 2006 Новата мечта в живота ми е същият тоя процес да се случи с поредния лъскав туарег насред Витошка и шибаната мутра/мутреса да се изстреля през предното стъкло на едно десетина метра отпред. ех мечтии ... (може и на Графа ... ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #13 Отговорено 23 Ноември, 2006 Новата мечта в живота ми е същият тоя процес да се случи с поредния лъскав туарег насред Витошка и шибаната мутра/мутреса да се изстреля през предното стъкло на едно десетина метра отпред. ех мечтии ... (може и на Графа ... )да бе - че да унищожат ламборджинито без ауспуси дето се изръчква до червено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #14 Отговорено 23 Ноември, 2006 С огромно удоволствие бих наблюдавал отстрани това унищожение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #15 Отговорено 24 Ноември, 2006 подкрепям идеята и си мисля че тва са некви сърби -поне в Хановер за една седмица видях такива на центъра - цървули с хитри балкански очи,мислещи се за мноо умни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове