Jump to content
Guest iSpider

Тарикати

Recommended Posts

Guest Magnum

това не е неприятно, а е супер голяма преебавка. и понеже е в европейските страни, не се и съмнявам, че някой ги е осъдил и таз джаджа вече я няма тамне могат току-така да пращат на брак коли. още повече, че и не видях знак, който да указва, че колата ти се унищожава, ако решиш да преминеш от там ... че тея по-добре шипове да вадеха, поне само гумите на колите щяха да пострадатможе би светлинните табла оказват това - но от кога светлинно табло е знак? по-скоро на светлинните табла са реклами, на които никой шофьор няма време да обърне внимание. на пътя няма маркировка - а поне един знак STOP можеше да нарисуватвсеки път ме хваща яд като го гледам това :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

В Холандия по магистралите има пътни знаци на светлинни табла.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Не вярвам ингилизите да са сложили това без знаци и какво ли не още, също така си мисля че шофьорите много добре си знаят че е забранено (или се плаща) и затова ги правят тези засилки ... Вярно е много брутално и нищо не става от колата, можеше просто да карат с една камера и честитки по пощата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Ей такива да ги наредят по Витошка,че ми е писнало от кисели гъзари и тем подобни комлексари с големи джипки и s-класи....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

ахахахахах баси и майтапа! Тия за много хитри се имат хем виждат светещия знак че е забранено влизането ама нека им.Незнам ама на мен ми се вижда от камерата с 1вата кола че ако я качи на бордюра и мине плътно до колчето ще може да мине и без това е много нисък пук и място има :ph34r: Обаче най ме накефи пича с ивекото строши джама с главата си баси и засилките :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

не могат току-така да пращат на брак коли

Явно и те така си мислят ;) Малко им е :cool: Аман от тарикати :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Ааа тва е ебати ..... хехе тия направо им изпадат скоростните кутии :tooth: тва е тарикатлъка :dry: .Тука ако напрат такива без да предопредят ше си ебе....... що коли ще се изпочупат :boo:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Мммм надали. Тука се ще се намери кой да прецака дистанционното :boo::tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Новата мечта в живота ми е същият тоя процес да се случи с поредния лъскав туарег насред Витошка и шибаната мутра/мутреса да се изстреля през предното стъкло на едно десетина метра отпред. :hondarulez::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Новата мечта в живота ми е същият тоя процес да се случи с поредния лъскав туарег насред Витошка и шибаната мутра/мутреса да се изстреля през предното стъкло на едно десетина метра отпред. :hondarulez::D

ех мечтии ... (може и на Графа ... )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

ех мечтии ... (може и на Графа ... )
да бе - че да унищожат ламборджинито без ауспуси дето се изръчква до червено

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

С огромно удоволствие бих наблюдавал отстрани това унищожение. :pirate:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

подкрепям идеята и си мисля че тва са некви сърби -поне в Хановер за една седмица видях такива на центъра - цървули с хитри балкански очи,мислещи се за мноо умни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...