Jump to content
Guest Pancho

При смяна на антифриза изгубих парното

Recommended Posts

Guest Pancho

Всичко по системата си беше ОК, но при смяна на антифриза изгубих парното.Колата си загрява нормално, стрелката също не минава средата.Само топлото в купето изчезна.ЗНАМ че проблема е до обезвъздушаване но незнам как да го направя точно. Преди да източа старата течност сложих добавка за почистване, след като развъртя 15 мин започнах промиване като отворих крана отдолу на радятора и доливах топла вода.Накрая изгасих двигателя и източих всичко от кранчето долу.Запалих двигателя за кратко време да изхварли останалата част.Стегнах пробката и долях новия антифриз.След включването и спирането на перката изгасих двигателя, изчаках да изтине и долях глатната течност.Е оттам нататак нямам парно иначе всичко друго си е наред.Имам си течност,стрелката си е нормална, перката си включва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Колега, когато си наливал антифриза се е получила въздушна възглавница по маркучите за парното.Сега пак източи "чорбата" и повтори процедурата като си отвориш и пуснеш парното,запали мотора и наливай постепенно антифриза за да може помпата да смогне.Когато правиш това първо трябва да следиш за парното.То ако тръгне да топли,значи е ОК.Това е начина-друг проблем нямаш.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivailobaltov

На студен двигател си допълни антифриза и ще се оправи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan

На японска кола не може да се получи въздушна възглавница,тва не е орелче или фолксв.,достатъчно е като слагаш новия антифриз да пуснеш парното на топло

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pancho

Е явно може да се получи въз.възглавница.Май като наливах новия антифриз не бях пуснал парното! А иначе сега няма къде да доливам ,освен ако не източа.Ще източа и ще доливам на пуснато парно ,както казва колегата .МЕРСИ !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...