Stefannakiss 0 #1 Публикувано 21 Октомври, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги. ходих тези дни на майстор,че ми ревнаха гърнетата. Казаха че положението е зле изгнилo ми e средно и крайно гърнета и то доста... та колеги дайте съвет какво да търся да слагам търся нещо среден клас,не искам спортни гърнета и като цена доло-горе как вървят,че тоя ми каза че ще ми излезе 300 лева със слагането и т.н. виждат ми се много. Благодаря ви предварително колата е Honda civic 6 generation 1.4 -90hp Редактирано 21 Октомври, 2012 от Stefannakiss Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cekocek 121 #2 Отговорено 23 Октомври, 2012 Всичко траби от колекторните до крайното гърне,средното и крайното гърне, и труда ми излязоха 200лв същия сивик 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #3 Отговорено 23 Октомври, 2012 Зависи какво ще слагаш иначе за нашите ментета 200 лева са повече от достатъчно 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове