Jump to content
Guest redzik

Моля за съвет хората от форума

Recommended Posts

Guest redzik

Така здравейте първо! Значи тръгнал съм да си купувам кола за около 7000лв и в момента ми предлагат сивик 6ген 2врати 1.4 90 коня мотора за тези пари? Въпроса ми е възможно ли е за тези пари да е читав и да е на 160 000 км при положение че е 98година! Няма клима , но на външен вид няма забележки на първи оглед вътре също е доста запазен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

Според мен е възможно, но по-точно - след оглед в сервиз.Моята е същия набор, обем на двигателя и мощност. След осем месеца експлоатация и 12000 километра не съм имал никакви проблеми. Смених и само дясно каре, но още при покупката си го знаех, че не е в ред(с извинение за отклонението - специални благодарности на MIYAMOTO за това, че си промени графика за мен).Успех, приятелю.

Редактирано от J&D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Така здравейте първо! Значи тръгнал съм да си купувам кола за около 7000лв и в момента ми предлагат сивик 6ген 2врати 1.4 90 коня мотора за тези пари? Въпроса ми е възможно ли е за тези пари да е читав и да е на 160 000 км при положение че е 98година! Няма клима , но на външен вид няма забележки на първи оглед вътре също е доста запазен.

Парата е добра(дано не е инвалидна),годината..по шаси ли е 98 или по талон(тука евентуално та клатуркат),1,4 IS рядко излизат без клима :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest redzik

не е инвалидна тва е 100% и мене ме съмнява че за тези пари ще е читава не съм човек който купува най-евтиното на пазара за това ми е чудно иначе колата я видях така както е дошла от автовоза мръсна вътре вънка двигател и поне като поработи малко се видя че няма течове но все пак си е риск според мен всяко мнение ще ми е от полза така че давайте смело! Какво да гледам и заслужава ли си според вас?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Първо си попълни профила за да знаят колегите към кого да те упътят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_

избора е добър, цената също, само кофти че е без климатик - моята е 97г , 3г си търсих оригинален климатик и най-после сложих, ся си е друго лятоска :rolleyes: мога да ти кажа и къде има още ;) Иначе за градско си е перфектния автомобил, просто не зная към какво да те насоча да гледаш, след като 4г нямам никакъв проблем с тази кола, а не я спирам по цял ден!!! Внимавай да няма само някой тежък удар и това е. Ако искаш да знаеш кога е произведене, напиши номера на рамата в раздела за ВИН номерата и ще ти излезне всичко ;) Успех!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaHeart

Защо не хвърлиш едно око на ТАЗИ. Разликата е, че е 75 кончета но е в добро състояние. Доколкото знам, имат още една в Италия но за нея не знам колко е, само, че и тя няма климатик. С момчето, което често е там се познаваме, казва се Симеон ( само да не му бъркам името ;) ). Кажи му, че те праща Жоро актьора, и може да "поговорите" и за цената :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaHeart

казва се Симеон ( само да не му бъркам името :rolleyes: ).

Абе, май беше Румен...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest redzik

да гледал съм я но си мислех за тази дето е 90 коня! А иначе много ме наплашиха с цените на частите за тези хонди от както имам книжка тва прави 2 години карам ауди 80 нищо особенно но съм му навъртял 30 000 км и за тези км съм сменил спирачните дискове те си бяха за смяна още преди това амортесиори предни разни тампони и всичко това за някаква смешна сума около 450 лв мисля че беше и сега се чудя ако е такава разликата в цените на частите дали ще мога да я потдържам с оригинални части?

Редактирано от redzik

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

къде намери ОРИГИНАЛНИ ауди амортесьори за 400 лв ?!? дисковете да не слагам и тях ...иначе тайландските и турските части, за хонда и ауди ги правят на едно място от еднакви боклуци и държат еднакво късо време

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest globe

зимай я!аз да ти кажа тръгнах за хонда , исках точно такава 1.4 iS 98г.обикалях един месец по автокъщите, и накрая я намерих.верно не беше 7000лв. ама тва да не те притеснява. ако мислиш че разбирам нещо от коли- нищо не разбирам. хареса ми на пръв поглед. качих се , покарах я, спазарих цената с момчето, и тва е ! от там при омбре и се оказа че трябва да и се сменя некво тампонче по ходовата част само, ама човека каза че може и след некои друг месец ! хондата е луда! а климатика си трябва !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest redzik

къде намери ОРИГИНАЛНИ ауди амортесьори за 400 лв ?!? дисковете да не слагам и тях ...иначе тайландските и турските части, за хонда и ауди ги правят на едно място от еднакви боклуци и държат еднакво късо време

не съм казал, че на аудито са оригинални чарковете които съм зел , а че ми се иска колата която купя да си и купувам оригинални , но няма значение не сме се разбрали от постовете!

зимай я!аз да ти кажа тръгнах за хонда , исках точно такава 1.4 iS 98г.обикалях един месец по автокъщите, и накрая я намерих.верно не беше 7000лв. ама тва да не те притеснява. ако мислиш че разбирам нещо от коли- нищо не разбирам. хареса ми на пръв поглед. качих се , покарах я, спазарих цената с момчето, и тва е ! от там при омбре и се оказа че трябва да и се сменя некво тампонче по ходовата част само, ама човека каза че може и след некои друг месец ! хондата е луда! а климатика си трябва !

там е работата, че и аз не разбирам и за това цената ми се вижда не на място при положение , че дори има чисто нови джанти и за това ми е съмнително , иначе колкото до климатика и аз мисля че си трябва лятото си е райско! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...