TG fan 121 #1 Публикувано 18 Октомври, 2012 Здравейте колеги, един приятел се е запалил да си купува Джазз и иска тези дни да ходим да гледаме тази колица, та питането ми е , дали е на човек от форума и дали някой вече я е гледал и/или има впечатления от нея?Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TG fan 121 #2 Отговорено 18 Октомври, 2012 Опс, ето работещ линк, моля модераторите да изтрият другата тема в общи дискусии. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TG fan 121 #3 Отговорено 21 Октомври, 2012 Колата е леж...моля за ключ на темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #4 Отговорено 29 Октомври, 2012 Здравейте колеги, един приятел се е запалил да си купува Джазз и иска тези дни да ходим да гледаме тази колица, та питането ми е , дали е на човек от форума и дали някой вече я е гледал и/или има впечатления от нея?ПоздравиКарал съм 3-4 такива и не съм очарован! Тропаха от всякъде и много мудни коли! Може на такива да съм попадал,но не съм попадал на чак толкова разтропани коли далеч по-стари като например 5-6 генерация хонди! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове