Jump to content
Guest Jp-

Нова Хонда

Ако си купувате чисто нова Хонда,кое ще е водещото при избора ви?  

87 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Guest Jp-

Че ще изберем Ховда е ясно но как? :cool:1.по Цена2. Лизинг?3. Тип купе

Редактирано от Jp-

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

Че ще изберем Ховда е ясно но как? ;)1.по Цена2. Лизинг?3. Тип купе

"бензен" да е на първо място :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Според мен определящия фактор са Пари - пари за поддръжка и бензин :cool: Колко лева си готов да дадеш за кола , колко лева си готов да плащаш за 100 км градско и 100 км извънградско каране !!! А за поддръжката май нещата са ясни ;) нова ако е хондата питай дилъра какъв е графика за поддръжка на колата ( по километри ) , ако е втора употреба сравнително нова или стара нещата са едни и същи , които трябва да се вземат в предвид ;) при по-старата може би ще се наложат малко повечко разходи в началото само ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Ако е последния Сивик съм склонен и "печка" да карам, като се има предвид, колко съм анти... Но новия Хонда-дизел: :cool:;)!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

аз искам да маркирам 2е точки хем да е дизел хем да е нат 100 коня мечти мечти :cool:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Твърдо зад дизела и ако е Акорд :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

хора не знам да ли аз съм в грешка , но аз като им гледах офертите няма нова хонда сивик под 100 коня , а за по-големите да не говорим ... евентуално остава това да е някой джаз , но не съм фен на толкова малките коли (имат склонност към таркаляне) .... иначе ако сега си вземам нещо ново ще е дизел или TYPE-R или TYPE-D какъвто мисля че ще изкарат следващия път :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda bassmbass

и аз колеги сам твьрдо за дизела много са сполочливи особено тези над 100коня.и като се има в предвид че е хонда!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Абе незнам колеги....аз съм си за бензина...малко повечко пари за гориво ама....преживява се:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Абе незнам колеги....аз съм си за бензина...малко повечко пари за гориво ама....преживява се:rolleyes:

ми тя цената на дизела и бензина е една и съща ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

ми тя цената на дизела и бензина е една и съща ;)
Само дето "бензина" гори с 3-4 литра повече...Но ако искаш да се кефиш на "ръчката" е по-добре бенза !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

Бих се поколебал между бензин и мощност над 100 коня от една страна и дизел, но задължително с новия на Хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ludemir

според мен компромисният вариант е 2 хонди,едната новият акорд с дизеловият мотор-много добро попадение и втората хонда може да е примерно crx vtec но от тези до 92 година демек 2 генерация но задължително с малко подобрения по спирачната система- не ми харесват как спират може и по добре. би било хубаво като втора кола и интегра тайп р ,но това е за тези които имат по голям бюджет. п.п. на crx а винаги може да му се сложе b16b мотор :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaHeart

Акорд i-CDTI...Ох, тази кола ми действа физически.Тя просто....работи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Аз съм твърдо зад бензина засега, просто с дизела в БГ бих карал единствено камион.Иначе от бензиновите се чудя между динамика и икономичност - 1.8 140 к.с. vs. 1.3 95 к.с. хибриден.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

и аз колеги сам твьрдо за дизела много са сполочливи особено тези над 100коня.и като се има в предвид че е хонда!

Всички май вече го признаха, че 2,2-то на Хонда е най-добрия дизел измислен за момента, така че ...А пък да не говорим, че и 140к.с. не е зле. АКо можеше да се пъхне в една 5 ген и :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...