Jump to content
Guest Noodle

Направи си състезателна кола

Recommended Posts

Guest Noodle

Случайно попаднах на този линк и останах изумен. Буквално да сбъднеш детската си мечта.... :cool:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Случайно да забелязахте какъв е двигателя :cool: I-Vtec. Тая машинка напро ще лети ;) С малко повече старание тези ентосиасти могат да докарат F1 едно към едно. Аз отдавна икам да го направя но няма гараж и пари. Ентосиазъм обаче колкото искаш. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

красота е това ... но видяхте ли че пича е взел тоя двигател на 5К Км за 1500 евро ?! :cool: ... искам и аз веднага сменям ...а иначе има една британска фирма дето от няколко години разработва точно такъв тип кола за масово производство и пак със хондов двигател ,и щяла да струва нещо от сорта на 22-25Кевро ... ставаше дума че е толкова лека че прави от 0-100 за под 3.5с .. и т.н. ,ама още не съм я видял да се продава ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

lookcho Публикувано на Yesterday, 10:53 PM красота е това ... но видяхте ли че пича е взел тоя двигател на 5К Км за 1500 евро ?! ... искам и аз веднага сменям ...а иначе има една британска фирма дето от няколко години разработва точно такъв тип кола за масово производство и пак със хондов двигател ,и щяла да струва нещо от сорта на 22-25Кевро ... ставаше дума че е толкова лека че прави от 0-100 за под 3.5с .. и т.н. ,ама още не съм я видял да се продава

колата се казва Ariel Atom и е с двигател от Сивик Тайп Р 7-ма генерация.по йелание на клиента му слагат и суперчарджър и от 200 става на 300 коня:cool:ускорява за 2 секунди май до 100,но само ако успяваш да превключваш скоростите достатъчно бързо.Топ Гиър имат серия с тази кола как я тестват и е много яко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

наистина имат голям ентусиазам тея хора...евала:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG

На тия хора мога само да се поклоня.Ама човека не е случаен-фен на марката е,на заден план се вижда Хонда Шадоу... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

lookcho Публикувано на Yesterday, 10:53 PM красота е това ... но видяхте ли че пича е взел тоя двигател на 5К Км за 1500 евро ?! ... искам и аз веднага сменям ...а иначе има една британска фирма дето от няколко години разработва точно такъв тип кола за масово производство и пак със хондов двигател ,и щяла да струва нещо от сорта на 22-25Кевро ... ставаше дума че е толкова лека че прави от 0-100 за под 3.5с .. и т.н. ,ама още не съм я видял да се продава

колата се казва Ariel Atom и е с двигател от Сивик Тайп Р 7-ма генерация.по йелание на клиента му слагат и суперчарджър и от 200 става на 300 коня:(ускорява за 2 секунди май до 100,но само ако успяваш да превключваш скоростите достатъчно бързо.Топ Гиър имат серия с тази кола как я тестват и е много яко
има и 450 коня модификации :( а това им е сайта: http://www.arielmotor.co.uk/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За който е пропуснал да го гледа (като мен), да знае че вече го има качен епизода в Арената. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трети пореден пост, но... ако някой не го е гледал този епизод, ВЕДНАГА ДА ГО НАПРАВИ :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...