Jump to content
Guest De Puta Madre

За Газта и Разхода

Recommended Posts

Guest De Puta Madre

Колеги,защо имам чуството,че когато сипвам до горе,колата вдига разхода.Говоря за наблюденията на няколко човека около мен.Лично аз сипвам за 20лв. разход 12-13л.,а до поплавъка са 23.5 литра разхода скача от 13.5 до 15 литраНазнам дали е възможно.Има ли някакъв начин да ни лъжат на бензиностанциите,когато сипват,като се препълни да отчита,пък да не ти се налива в балона?Ха сега де!Помня веднъж на бензиностанцията на Константин Величков ми сипаха 29 литра в 28 литрова бутилка.Като ги попитах как става това, ми отговориха:"От налягането Е!" Е :cool:Ама и ние сме учили физика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Не съм много в час с газовите,но знам че има значение от атмосферните условия и птоцентите пропан-бутан.като захладнее май се получава така че се вдига разхода защото процентите пропан-бутан били в полза на по-евтиното разбира се:cool:отдавна ми го обясни някой и се извинявам че не мога да го предам точно като информация,но съм сигурен че има нещо общо със съотношението пропан-бутан и атмосферните условия.абе ти при тоя разход на газ,що не си караш колата на бензин?;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...