Jump to content
Guest JoroHondata

Alarma Na Honda Civic 1,4 Is

Recommended Posts

Guest JoroHondata

zdraveite na VsichkiSpecialni pozdravi na Ombreimam slednia problem s moiata Honda Civic 1,4 IS. Postavih si alarma, kouiato ima tokov datchik. Montiorut me popita dali niama neshto, koeto se vkliychva samostoiatelno po avtomobila v pokoi i az otgovorih che niama. No niakolko dni podred (sled kato doinstalirah i peidjur kum alarmata), prez noshta alarmata se vkliychva ot konsymacia na tok- zadeistva se ot tokovia datchik. Bih iskal da razbera i Vie da pomognete s informacia ot kakvo moje da se zadeistva alarmata: dali niama niakakva zashtita pri tezi niski temperatyri, koiato da se vkliychva i da konsumira tok.Blagodaria Vi predvaritelno za Vashite mnenia i predpolojeniaGeorgi Stefanov- Bialata akyla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Какви са тия неща с белите акули бе?И незнам как не са ти се скарали още че си писал на латиница.....но както и да е.консумацията на ток за появява скоро или дълго време след като си спрял колата?ако е скоро има шанс да е перката ти на радиатора.друг въпрос на който не му знам отговора, защото не карам такъв сивик е-ако някой ти дръпне дръжката все едно че иска да влезне в колата ти при заключени врати светва ли ти плафона вътре?ако е така може би някой си я разглежда нощно време:cool:Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoroHondata

zdrastimn se izviniavam che pisha na latinica, no v momenta niamam kirilicakonsymaciata na tol se poiaviava 3-4 chasa sled kato sum sprial kolata- ne se vkliychva perkata na radiatora,a i ne svetva plafona vutre pri opit da se otvori zakliychenata vrata, a i alarmata e taka napravena, che da ne se rukovodi ot plafona. Nadiavam se, che moje bi niakoi shte znae kakvo tochno se vkliychva kogato temperatyrite sa minysovi- moje bi niakakva dryga zashtita.Blagodaria ti za otgovora

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:rolleyes: Фене повечето савременни коли когато са в покои ECU то се самовазбужда чеква си системите и пак заспив, след определен интервал пак, не ти знам проблема но се поинтерисуваи, за това карам сивик 5 а тои не е толкова интелигентен ;) Редактирано от civic1.5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viro

Качествените аларми "помнят" от какво са били задействани .Това се определя по брои мигания в групи на информационния диод. Има таблица в книжката на алармата. По често такова включване се получава от шоковия датчик ,когато след спиране колата започва да изтива.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoroHondata

Качествените аларми "помнят" от какво са били задействани .Това се определя по брои мигания в групи на информационния диод. Има таблица в книжката на алармата. По често такова включване се получава от шоковия датчик ,когато след спиране колата започва да изтива.

ZdraveiteInformacionnia diod pokazva, che alarmata e zadeistvana ot Tokovia datchik. Napr. parkiram kolata kum 18.00 sled obiad, a alarmata se zadeistva kum 12.00- 2.00h prez noshta, i niama nishto podozritelno okolo kolata. Interesnoto e, che zadeistvaneto stava, kogato temperatyrite sa otricatelni- napr pod -4 gradysa, okolo Nylata i poveche niama problemi.Blagodaria na vsichki za izkazanite mneniaGeorgi Stefanov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viro

ZdraveiteInformacionnia diod pokazva, che alarmata e zadeistvana ot Tokovia datchik. Napr. parkiram kolata kum 18.00 sled obiad, a alarmata se zadeistva kum 12.00- 2.00h prez noshta, i niama nishto podozritelno okolo kolata. Interesnoto e, che zadeistvaneto stava, kogato temperatyrite sa otricatelni- napr pod -4 gradysa, okolo Nylata i poveche niama problemi.Blagodaria na vsichki za izkazanite mneniaGeorgi Stefanov
шоков датчик !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...