Red Line 33 #1 Публикувано 14 Октомври, 2012 Здравейте колеги!Понеже преди време бях видял сивик 5ген хеч с задни седалки от друга хонда почна да ме глождае един въпрос. От кой друг сивик могат да се сложат задните седалки в сивик 5ген хеч. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #2 Отговорено 15 Октомври, 2012 да не би да са били в цвят като на 6та хе4,за6тото един приятел си слоjи предни от 6та,а задните му останаха неговите.после само ги претапицира и тях със салона от 6тата.предните влизат 4удесно,само единият болт отзад се преправя.задните от 6та не влизат в 5та.не6то си в заблуда според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #3 Отговорено 15 Октомври, 2012 Собственикът ми каза още тогава че не са оригинални. Но нямам спомен от какво бяха, но ми преличаха като от англичанка вти. Ако имате предложения от какво може да са каэвайте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #4 Отговорено 16 Октомври, 2012 предните от 5та стават на всички задните аз сега сложих от седан ама бая преправяне ме чака идват по високи по широки може от купе да пасват ама пак по високи идват предполагам иначе от 6та хеч може и да паснат трябва да се пробва седялки се свалят за 2минути Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове