Jump to content
Guest Antony

Самоделно турбо.

Recommended Posts

Guest Antony

Преди време в нета попаднах на едно много интересно клипче. За съжаление сега не го намерих. Та едни пичове качват един пикап на диното. На теста той дава 160 коня. Дотука всичко си ОК. Взеха обече една от ония духалки, с които в щатите издухват листата по улиците. Откачиха въздушния филтър и я сложиха там. :rolleyes: След като пикапа набра обороти я пуснаха на пълен форсаж.......200 коня. :lol::lol::lol: Ако съм сигурен че не е опасно за двигателя, слагам едно такова и занинавам на божура. :rolleyes:

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

...Ако съм сигурен че не е опасно за двигателя...

Опасно е :rolleyes: Покрай листата влиза и пясък в двигателя :rolleyes:Майтап на страна напоследък се изкараха две три предложения на принципа "от нищо - нещо". Много ще се изкефя ако някой се наеме с такъв самоделен проект и постигне някакъв резултат :lol: Б.Т.В. Не мисля, че 30-40 коня биха затормозили Хонда двигател :lol: Но все пак съм лаик в тази област

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

e tva e ebati gluposta!...sloji turbo ako iskash 30-40 konq...na 0.4 bara i tva e

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider
В едно предаване на "Top Gear" точно тази Тойота пикап я размазаха от простотии, тая кола явно понася всичко ... :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

И тук има един такъв ентусиаст :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...