Jump to content
kitu

продавам/бартер: спирачни апарати S2K/RSX 300мм. + седалки, тасове...

Recommended Posts

Привет, продавам следните неща:

1. 2бр. предни спирачни апарати от Honda S2000 / Acura RSX.

Подходящи са за дискове 300мм. Истински Big Brake Upgrade, има много теми в нета как да ги монтирате на вашата кола, сравнително лесно е за човек захванал се с подобряване на спирачките. Апаратите са Nissin 16CL16VN. Свалени са от S2K. Нуждаят се от почистване и боя, но и така ще работят без проблем. Продават без дискове и накладки, получавате това което виждате на снимките (апарати с маркучи и планки за закрепването на маркучите).

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

цена: 180лв.

Навит съм на бартери за комплект задни дискови спирачки за сивик 5-та или предни спирачки от прелюд на 282мм.

2. Комплект тасове за сивик 5-ген. 13".

Малко са мръснички на снимката, но иначе са в прекрасно състояние. Прекрасно лустро за зимните ви гуми :P

Публикувано изображение

Публикувано изображение

цена: 35лв.

3. Комплект седалки от 5-та купе

Стандартни за модела. Задната седалка/пейка е перфектна (продава се без палчето на кората, което бута облегалката), шофьорската има малко скъсано на облегалката около левият бъбрек на шофьора :lol: , дясната здрава, но е разглобена и е с релси от седан. Подглавниците на предните седалки са перфектни с цип. Снимки нямам в момента, защото не са при мен (не се събират в 36кв.м. апартамент), но ще ги добавя съвсем скоро.

цена: 40лв.

казвам се Димитър и съм от София, но пращам по Еконт за ваша сметка.

Предпочитам да ми пишете на лични съобщения, но може и на тел.: 0885 699 128

Апаратите тежат десетина килограма, а седалките съшо не са леки, а са и обемни, така че помислете си дали наистина искате да ги пращам по куриер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

UP!Тасчетата вече на 30лв.Седалките също 30лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спирачките и седалките си заминаха... :bye: Останаха перфектни тасчета, само "три'есе марки"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...