Ryuugan 251 #1 Публикувано 6 Октомври, 2012 Направих смяна на мотора и ми трябва някой, който да извърши свързването на ел. системата.За София става дума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #2 Отговорено 8 Октомври, 2012 Друг въпрос: Има подозрения, че ел. системата на д16-ката може да пасне на Б16. Някой да има представа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #3 Отговорено 8 Октомври, 2012 Мога да те насоча към един човек, в Люлин близо до бриколаж му е сервиза. Прави ми инсталацията на рендето преди време. Ако те интересува пиши на лична, ще ти разкажа какво точно прави и колко ми излезе, както и за контактите му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
freesoul 125 #4 Отговорено 8 Октомври, 2012 Един приятел прави същата операция. Става сравнително лесно, тъй като голямо част от инсталацията на Z6 е идентична с тази на Б16-ката. Можеш да питаш колегата, ReSPecT той ги прави тези операции и то успешно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #5 Отговорено 8 Октомври, 2012 Във Дружба 1 срещу 27-ма поликлиника.Боби се казва,ето го профила му(http://forums.hondabg.com/index.php?showuser=7776) можеш да се разбереш и да ти обясни кое как и т.н.Мисля че няма да сбъркаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #6 Отговорено 9 Октомври, 2012 Сега ще се свържа с колегите, надявам се да не се налага намеса на 3то лице. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове