Jump to content
Asti

Мигачите/светлините на централното отказаха

Recommended Posts

Можеби малко не се разбира от заглавието, но незнам точно как да го нарека. Колата е Акорд 6-та генерация и е с фабричното централно. До колкото знам нормалното е като се заключва да светкат 3 пъти мигачите, като се отключва 1 път. И така си беше до днес. Одеве заключвам колата и ... нищо ... отключвам - пак нищо. Централното щраква, заключва, отключва ... понеже е тъмно, вътре светват лампите в купето, като заключа ги гаси. Всички мигачи си работят, но като отключвам и заключвам спряха да светят. Не че е кой знае каква пречка, но другата кола е с аларма която се чува като отключваш/заключваш и бях свикнал да я чувам. Акорда като не издава звуци съм свикнал да го гледам дали ще светне да знам хванало ли е дистанционното, а сега вече ако не съм до колата ще мога само да гадая :)Някой ако има някоя добра идея моля да сподели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дръпни волана да се заключи при изваден ключ и пробвай!Патронът трябва да изщрака при изваждането на ключа, ако не го направи - не светят мигачи и аларма/имобилайзер не се включват - само заключваш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение DFAQ !!!

Карам тая кола от половин година и тоя номер не го бях постигал до сега ...

Каква е идеята да не се включва имобилайзера а само да се заключва колата ?!? И сега като го прочетох спецялно слезнах до колата (за мое учудване светнаха мигачите) за да пробвам пак тоя номер. Как ли не въртях волана и се мъчих да извадя ключа без да щракне патрона ама ... сега като пробвам всеки път светят (без значение дали се е заключил волана или не), как съм го постигнал номера да не светят ?!?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...