Soichiroo 80 #1 Публикувано 5 Октомври, 2012 Здравейте колеги.Интересува ме някой занимавал ли се е и има ли си на идея дали предно стъкло от сивик пета генерация хеч или седан става на купе.Че им сравнявам VIN номерата в сайтовете на купе и седан излиза различен код на стъклото,но по вероятно е на хеч да е същото та се чудя или поне някой с хеч да си каже VIN номерът да го проверя и неговият джам дали е с същият код като на купето.Благодаря ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #2 Отговорено 5 Октомври, 2012 айде де колеги дайте поне един VIN номер на хеч да проверя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 6 Октомври, 2012 JHMEG33200S100435 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #4 Отговорено 6 Октомври, 2012 Здравейте колеги.Интересува ме някой занимавал ли се е и има ли си на идея дали предно стъкло от сивик пета генерация хеч или седан става на купе.Че им сравнявам VIN номерата в сайтовете на купе и седан излиза различен код на стъклото,но по вероятно е на хеч да е същото та се чудя или поне някой с хеч да си каже VIN номерът да го проверя и неговият джам дали е с същият код като на купето.Благодаря ви.До колкото знам са взаймно-заменяеми,става и на дел-сол!Ако греша нека някой от колегите ме поправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #5 Отговорено 6 Октомври, 2012 Хеча и купето са еднакви от средната колонка напред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #6 Отговорено 6 Октомври, 2012 Благодаря на колегата за номерът.Сравних ги на купето и на хеча който е дал колегата излиза различен парт номер ,не знам защо и каква е причината,но и аз си мисля че би трябвало да стане това стъкло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #7 Отговорено 7 Октомври, 2012 На хеч и купе са взаимозаменяеми ,на седана е различно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове