Jump to content
Soichiroo

предно стъкло

Recommended Posts

Здравейте колеги.Интересува ме някой занимавал ли се е и има ли си на идея дали предно стъкло от сивик пета генерация хеч или седан става на купе.Че им сравнявам VIN номерата в сайтовете на купе и седан излиза различен код на стъклото,но по вероятно е на хеч да е същото та се чудя или поне някой с хеч да си каже VIN номерът да го проверя и неговият джам дали е с същият код като на купето.Благодаря ви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

айде де колеги дайте поне един VIN номер на хеч да проверя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги.Интересува ме някой занимавал ли се е и има ли си на идея дали предно стъкло от сивик пета генерация хеч или седан става на купе.Че им сравнявам VIN номерата в сайтовете на купе и седан излиза различен код на стъклото,но по вероятно е на хеч да е същото та се чудя или поне някой с хеч да си каже VIN номерът да го проверя и неговият джам дали е с същият код като на купето.Благодаря ви.

До колкото знам са взаймно-заменяеми,става и на дел-сол!Ако греша нека някой от колегите ме поправи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хеча и купето са еднакви от средната колонка напред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на колегата за номерът.Сравних ги на купето и на хеча който е дал колегата излиза различен парт номер ,не знам защо и каква е причината,но и аз си мисля че би трябвало да стане това стъкло.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На хеч и купе са взаимозаменяеми ,на седана е различно;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...