DIVALDOO 68 #1 Публикувано 4 Октомври, 2012 ЗДР Колеги карам СИВИК 5 ГЕН Д16А8 предния ми мотор беше д13б2 тои сащо го имаше тоя пробле . Обороти те са ми нестабилни като я уставя на свободен ход както си седи на 900 об пада на 500 на 300 ама негасни и непрекасва и няма тяга от 1000 об някаде до кам 2500 незнам на какво се далжи това неска си смениь свещите с (NGK) но без промяна даже както си карах някаде на 2000 об и заби предница и изведъш тръгна да вари перфекно направо летеши ама закратко ако някои има идея откакво може да е ЩЕ САМ МУ МНОГО БЛАГОДАРЕН .Аз си сложих бензинова помпа от д15 и ми казаха че тая помпа няма да може да захрани д16а8 дали може от там да ми идва проблема ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #2 Отговорено 6 Октомври, 2012 Пробвах със нови Свещи ама нямаше никакво подобрение в оборотите и несам ги сменял Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #3 Отговорено 7 Октомври, 2012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #4 Отговорено 8 Октомври, 2012 Колега очакваш ли наистина някой да отговори на това което си писал по-горе?Препоръчвам ти да прочетеш това: http://forums.hondabg.com/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове