Jump to content
Guest metal

2-врата с/у 4-врата - разликата?

Recommended Posts

Guest metal

Здравейте, значи от 1 месец чакам да се внесе един Сивик 95-а с 4 врати. Днес "агентът" ми съобщи че за пореден път се отлага пристигането (колата трябва да се внесе на инвалид...)В същото време 2-врати Сивици има... Понеже не съм имал възможност директно да сравня коли с 2 и 4 врати - има ли други разлики (дължина, оборудване...) освен броя врати? Просто времето си върви, а кола е нужна :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Здравейте, значи от 1 месец чакам да се внесе един Сивик 95-а с 4 врати. Днес "агентът" ми съобщи че за пореден път се отлага пристигането (колата трябва да се внесе на инвалид...)В същото време 2-врати Сивици има... Понеже не съм имал възможност директно да сравня коли с 2 и 4 врати - има ли други разлики (дължина, оборудване...) освен броя врати? Просто времето си върви, а кола е нужна :tooth:

ако ще возиш постоянно хора ще ти е неприятно с 2 врати ,ако няма да возиш може да ти е доста по-удобно ... вратите на 2-ву вратата са по-дълги , но друга разлика не вярвам да има освен че е малко по-лека,ама малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

На това адресче може би ще намериш нужната ти информация:http://www.hondaworld.ru/honda.htmУспехи в търсенето и покупката естествено. :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sobi3sk1

Както и да погледнеш колега Седана е по-практичния варянт

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest metal

Както и да погледнеш колега Седана е по-практичния варянт

ха! намерих един седан за продан даже имам и пари за цената, която му иска човека - двигател 1.5 с газова Ловато, малко ме озадачи твърдението че двигателя е моно инжекция ?!Мисля че 5000 е добра цена ако колата е в ред (собственикът спомена за задните вежди че имат "малки ръждички", дано са малки :cool: )Сега остава и Омбре да имат дупка в която да прегледат колата... :tooth: , е не пречи човек да си помечтае нали :lol: Редактирано от metal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

Само да вметна, че точно Седан е доста рядко срещано явление - обикновено е американски вариант.Тука основно караме хечбек с 5 врати - т.нар.англичанки.(виж снимката)Седана е най-дълъг и с най-голям багажник.Хечбека с 5 врати пък е по-дълъг и с по-голям багажник от 3-те врати.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Само да вметна, че точно Седан е доста рядко срещано явление - обикновено е американски вариант.Тука основно караме хечбек с 5 врати - т.нар.англичанки.(виж снимката)Седана е най-дълъг и с най-голям багажник.Хечбека с 5 врати пък е по-дълъг и с по-голям багажник от 3-те врати.

Съжалявам за Офтопика, но мисля че купетата са американския "вариянт" и са по-редки у нас!А D15B2 или както ти казваш 1,5 е наистина моно инжекцион(двуточков)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Относно ръжди4ките на задните вежди не се притеснявай,оправят с ебързо и лесно. И според мен това са единствените ръжди които избиват по хондите!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Хубавото е,че задни вежди се намират и са по 50-60лв :rolleyes: Ако и е само това кусура няма от какво да се притесняваш :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

само да вметна че ако търсиш комфорт при пътуване на дълго седана има доста по мека возия от другите - мерцедеса на сивиците :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivo_

Здравейте, значи от 1 месец чакам да се внесе един Сивик 95-а с 4 врати. Днес "агентът" ми съобщи че за пореден път се отлага пристигането В същото време 2-врати Сивици има...

;) Къде е това "В същото време 2-врати Сивици има... ", че и аз съм на зор вече?А относно въпросът ти за дължините, то си се вижда на пръв поглед седана е по-голям (да си го ползва6 за цялото семейство), а 2-вратата вверсия е повече насочена към по-младите и е с по-спортен дух така да се изразя (поне според мен). Сам си преценяваш за какво ще я използваш повече, и вземаш смело. ;):cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Хубавото е,че задни вежди се намират и са по 50-60лв ;) Ако и е само това кусура няма от какво да се притесняваш :cool:

ей колега -извинявай за офтопика ,ама не се ли съблазняваш да нарушиш правилника с твоя рекс?? ;) ,като се има предвид професията ти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...