Jump to content
Guest zarrick

Въпросче?

Recommended Posts

Guest zarrick

Има ли разлика между Honda City i т. нар. Civic Англичанка и каква е ако има. Мерси за вниманието:tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

Ами незнам,аз намерих тези три разновидности:

за първата и втората е ясно-последния модел и добре познатата Джаз-ка,но за последната и на мен ми е мътно,с купе на англичанка,а с име Сити? Хм... :tooth:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

сити е доста по-малка от сивик, въпреки че има вид на сивика англичанката е малко по-голяма от сивик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Предполагам, че сравняваш това Сити:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

с тази този английски сивик:

Публикувано изображение

Ситито явно е замислено като евтин автомобил, с възможно най-бедно ниво на оборудване. В един руски сайт видях, че са й слагали двигатели като Д13Б2 и Д15Б2, каквито в английския сивик няма. Преди време имах възможност да се кача в едно такова, и смея да твърдя, че това е най-постната Хонда (ако не и кола изобщо), в която някога съм се качвал. Цената й мисля, че беше около 15-ина хиляди лв с ДДС, което тогава си беше на половина на сивика.

Имам чувството и, че не е правена и в япония. В смисъл такъв че, как японците ще си трошат скъпоплатените ръчички за такъв евтин автомобил. Нищо чудно да са я сглобявали някъде по южна азия.

Виж английския сивик е друго нещо. Винаги съм твърдял, че и преди и след него сивик, с по-артистократичен салон досега не е правен :rolleyes: Това си е цял ледженд :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Имам чувството и, че не е правена и в япония. В смисъл такъв че, как японците ще си трошат скъпоплатените ръчички за такъв евтин автомобил. Нищо чудно да са я сглобявали някъде по южна азия.

Лятото видях няколко автовоза с нови City-та по магистрала Тракия, движещи се в посока запад, т.е. или от Турция, или от морето, а не вярвам да са ги докарали от Япония при положение че дори новия Сивик се прави в Англия доколкото знам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

Евтиното City за което говорите се прави в Турция май.Аз пък съм виждал във Варна, а тази година и в Обзор едно друго City - старичък модел - съвсем малко - нещо като нисък Джаз, но със страхотен дизайн - АБСОЛЮТЕН бонбон.И в двата случая беше с десен волан, но ужасно ми хареса.Някой знае ли какво е това?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Старото City е японското име на Jazz, затова е с десен волан (доколкото си спомням, когато Хонда решили да пускат модела в Европа, се оказало, че има някакъв подмодел на орела с ориз Кадет, който се казвал City, затова маркетирали хондата като Jazz). Именно такива са прословутите турбо джазки по 110 коня. По-новото City е турско и наистина е голяма пръчка. Бултрако доскоро ги продаваха (ако не го правят и още, нямам идея). Някъде назад имаше тема от нашия приятел ADH с много пространни разяснения по темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_

преди 3-4г на едно автоизложение се качвах в такова "Сити"- произвежда се в Индонезия, двигателя е 1.3 - 1336сс до колкото помня но се води 95кс, единствената екстра по него е наличието на пепелник :cool: струваше наистина около 15000лв, но според мене и това му е много!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...