Red Line 33 #1 Публикувано 1 Октомври, 2012 Здравейте колеги!Тези дни си харесах едно ново спортно гърне. Та въпросът ми е следният, при положение че старото ми гърне е изхвърлено и трябва да се заваряват към новото тръбата и куките ,колко ли пари ще ми вземат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #2 Отговорено 1 Октомври, 2012 не повече от 10 лв даже мисля че са много /!!!! Аз говоря за Кюстендил при теб не знам 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #3 Отговорено 1 Октомври, 2012 Дано ,че колкото и смешно да звучи дядо ми си е бил помислил че съм го изхвърлил в гаража и с останалите боклуци и гърнето излетя от тази случка има ограничителна заповед да не припарва там Нека и други колеги да изкажат мнение ако са извършвали такава интервенция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alexander__atanasov 0 #4 Отговорено 4 Октомври, 2012 Колега , на мен за сваляне на старото + поставяне на новото ми взеха 20 лева . За Варна става на въпрос. Скъпо си беше , но от там бях взел новото гърне и затова. В 20 лева със сигурност се вписваш : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
linejka 9 #5 Отговорено 4 Октомври, 2012 много зависи къде ти го правят вземали са ми по 10лв на заварка и 5лв на огъвка, НО човек като е на зор и няма избор си плаща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #6 Отговорено 5 Октомври, 2012 Аз платих 30 лв за монтажа на крайното гърне ,но и ми смениха тръбата поне до средата на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #7 Отговорено 7 Октомври, 2012 (Редактирано) Във Варна ми взеха 30 лв за махане на старото, 50см тръба, 2 нови уши и поставяне на новото гърне. Редактирано 7 Октомври, 2012 от Loony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове