jastin 2 #1 Публикувано 30 Септември, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги искам да Ви попитам ако някой е по запознат с нещата.Въпросът ми е за хонда accord 2.2 i-ctdi 7 ген вече сменям 2 пати дюзите оказа се че пикаят колата почна да пуши и неиска да пали.Просто се чудя това нормално ли и как така на 135000 км е колата и хвърля дюзите първо бяха 2 пикаещи като ги гледахме на диагностика даваха доста отклонение и после ги проверихме и на спринцовки по количеството излишна нафта,след 1 сед. пропикаха и др.2 не сам ги сменял с чисто нови щтото са доста пари а BOSH ми искаха 330 лв. ремонт на едната и аз пробвах с такива от друга хонда работещи.Kарах 2 мес и сега ми предстои смяна на още една колата започна пали по трудно малко повече да върти стартера и се оказа,че 4-та дюза пак дава отклонения.Не мога да си обесня защто карат по толкова малко дюзите и на тези УШ РЕАЛНИ километри колата е 2005 г като нова ИМА СЕРВИЗНА КНИШКА това са нищо километри японска машина уш common reil мотор най-новия пак как така това не ми се е случвало никога като имате и напредвид че не сам допускал да зареждам лошо гориво 80 % само omw и чат пат от др бензиностанции като се наложи Редактирано 30 Септември, 2012 от need for speed Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #2 Отговорено 1 Октомври, 2012 Колата ти има ли чип???На мен ми се е случвало да сменям и четирите,но на коли с доста повече километри и задължителкно са чипнати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jastin 2 #3 Отговорено 1 Октомври, 2012 (Редактирано) Колата ти има ли чип???На мен ми се е случвало да сменям и четирите,но на коли с доста повече километри и задължителкно са чипнати.не колата не е с чип на 135 983 км точно е от как е взех 1 год е карах и почна проблема с дюзите.Не знам стРува ми си нереално на толкова километри да се износват КАТО я отворихме едната и игличката на разпръскваче е под конус там и беше получила ръб това значи слаб материЯл така да се износ карал съм и други коли ама пак дюзи никога не съм правил Редактирано 1 Октомври, 2012 от need for speed Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 1 Октомври, 2012 Не ма се плашиш....на коман рейлските двигатели това им е консоматив,в комбинация с БОШ или Делфи производител работата е цветуща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове