Jump to content
jastin

проблем с дюзите

Recommended Posts

Здравейте колеги искам да Ви попитам ако някой е по запознат с нещата.Въпросът ми е за хонда accord 2.2 i-ctdi 7 ген вече сменям 2 пати дюзите оказа се че пикаят колата почна да пуши и неиска да пали.Просто се чудя това нормално ли и как така на 135000 км е колата и хвърля дюзите първо бяха 2 пикаещи като ги гледахме на диагностика даваха доста отклонение и после ги проверихме и на спринцовки по количеството излишна нафта,след 1 сед. пропикаха и др.2 не сам ги сменял с чисто нови щтото са доста пари а BOSH ми искаха 330 лв. ремонт на едната и аз пробвах с такива от друга хонда работещи.Kарах 2 мес и сега ми предстои смяна на още една колата започна пали по трудно малко повече да върти стартера и се оказа,че 4-та дюза пак дава отклонения.Не мога да си обесня защто карат по толкова малко дюзите и на тези УШ РЕАЛНИ километри колата е 2005 г като нова ИМА СЕРВИЗНА КНИШКА това са нищо километри японска машина уш common reil мотор най-новия пак как така това не ми се е случвало никога като имате и напредвид че не сам допускал да зареждам лошо гориво 80 % само omw и чат пат от др бензиностанции като се наложи

Редактирано от need for speed

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата ти има ли чип???На мен ми се е случвало да сменям и четирите,но на коли с доста повече километри и задължителкно са чипнати.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата ти има ли чип???На мен ми се е случвало да сменям и четирите,но на коли с доста повече километри и задължителкно са чипнати.

не колата не е с чип на 135 983 км точно е от как е взех 1 год е карах и почна проблема с дюзите.Не знам стРува ми си нереално на толкова километри да се износват КАТО я отворихме едната и игличката на разпръскваче е под конус там и беше получила ръб това значи слаб материЯл така да се износ карал съм и други коли ама пак дюзи никога не съм правил Редактирано от need for speed

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ма се плашиш....на коман рейлските двигатели това им е консоматив,в комбинация с БОШ или Делфи производител работата е цветуща :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...