Jump to content
Guest LordVetinari

лет(н)и джанти през зимата?

Recommended Posts

Guest LordVetinari

Интересувам се от евентуалните проблеми които могат да възникнат при каране с лети джанти зимно време. Днес си взех зимни гуми и като ми ги слагаха гумажията ми каза, че било опасно да се кара зимата с лети джанти, можело да се счупят и т.н. :bounce: Моля някой ако има опит по въпроса да сподели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Интересувам се от евентуалните проблеми които могат да възникнат при каране с лети джанти зимно време. Днес си взех зимни гуми и като ми ги слагаха гумажията ми каза, че било опасно да се кара зимата с лети джанти, можело да се счупят и т.н. :bounce: Моля някой ако има опит по въпроса да сподели.

Ако ти е здрава джантата и няма да те е яд ако евентуално лугата и другите химични елементи повредят покритието и, нямаш никакъв проблем да си караш с тях :drunk::fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

казва се "летни джанки" и през яките студове сатват малко по-крехки та не трябва много да ги блъскаш :bounce: ама то важи и за останалата част от годината

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Карай смело,няма да им стане нищо на джантите :D Просто повечето ,като мен,слагат метални джанти през зимата,защото и зимните гуми трябва да са по-тясни ,пък и монтаж-демонтаж при калпав гумаджия ти е :P а м ;) а на ръбовете на алум.джанти ;) Моят съвет е търси желязни със зимни гуми и зимата не му мисли :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Карай смело,няма да им стане нищо на джантите :rolleyes: Просто повечето ,като мен,слагат метални джанти през зимата,защото и зимните гуми трябва да са по-тясни ,пък и монтаж-демонтаж при калпав гумаджия ти е :D а м :P а на ръбовете на алум.джанти ;) Моят съвет е търси желязни със зимни гуми и зимата не му мисли ;)

И аз съм на това мнение ;) чиста работа , а не всяка зима и всяко лято товари гуми в багажника , айде чакай на опашки 10 часа , пък дай и 20 лв за пълна процедура ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...