Jump to content
MiSh0

Покупка на Сивик 1.5 vtec-e англичанка

Recommended Posts

Здравейте ! Предстои ми покупка на кола, спрял съм се на въпросната Хонда http://www.cars.bg/u808823 Искам да попитам някой от вас дали е ходил на оглед на тази кола и дали си заслужава според вас покупката на този автомобил. Благодаря предварително !

Редактирано от MiSh0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ходи ли да я гледаш колата?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега, три години карах такава кола с същия мотор и мога да кажа само хубави неща. Супер здрава, икономична и с голям багажник, двигателя е малко муден, но е за сметка на разхода. Мойто мнение че няма да сбъркаш с този избор ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега моят съвет е като отидеш на оглед да я запалиш като за предпочитане е да е студена за можеш за чуеш ако нещо не е наред. Покарай я, направи няколко кръгчета, пълни леви и десни да видиш дали не потропва, огледай хубаво за ръжда и някакви течове и ако не откриеш нещо фрапантно вероятно колата ще е ок. Аз бих ти препоръчал разбира се ако имаш възможност да вземеш със себе си и човек, който разбира или да я закарате в доверен сервиз, където да ти кажат точно как седят нещата. Забравих да спомена, че ако човека се е грижил добре за колата най - вероятно ще е запазил повечето фактури по ремонтите които е правил, а това не е никак за пренебрегване да знаеш какво е правено. Ако ти каже - откакто я имам нищо не съм и правил 2-3 години , само сипваш и караш директно бягай. За друго не се сещам в момента. Аз карам същия модел и съм изключително доволен и от разхода и от возията и от мощността. Натоварена с 2 сърфа и 5 мачти и 10ина платна и двама човека вътре на дълъг път ми направи 6.4 с пуснат климатик което си е просто Идеал Петоффф ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...