Jump to content
Guest 1net

ГОЛЯМА МОЛБА относно ЛС

Recommended Posts

Guest 1net

Понеже почти всеки ден получавам по 3-5 лични съобщения с какви ли не въпроси имам следната молба към всички ви.В неделя заминавам в командировка за 2-3 седмици. Изчистил съм си папката с входящи съобщения, че в момента е почти на максимума, но ме забравете малко като източник на информация и съвети. Нито ще ви отговоря на време ( ако вобще отговоря) нито ще мога да помагам с нещо.мерси за разбирането :ph34r: просто моля за малко по-малко съобщения.п.с. и да пишете на кирилица че Биктор бди :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Понеже почти всеки ден получавам по 3-5 лични съобщения с какви ли не въпроси имам следната молба към всички ви.В неделя заминавам в командировка за 2-3 седмици. Изчистил съм си папката с входящи съобщения, че в момента е почти на максимума, но ме забравете малко като източник на информация и съвети. Нито ще ви отговоря на време ( ако вобще отговоря) нито ще мога да помагам с нещо.мерси за разбирането :D просто моля за малко по-малко съобщения.п.с. и да пишете на кирилица че Биктор бди :fun:

Дай аз ще те заместа във форума , ама по триене , поправяне на теми и такива :drunk: Приятна командировка и ако не е тайна кажи ако ще ходиш по чужбина да купиш туй онуй за хондата :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Понеже почти всеки ден получавам по 3-5 лични съобщения с какви ли не въпроси имам следната молба към всички ви.В неделя заминавам в командировка за 2-3 седмици. Изчистил съм си папката с входящи съобщения, че в момента е почти на максимума, но ме забравете малко като източник на информация и съвети. Нито ще ви отговоря на време ( ако вобще отговоря) нито ще мога да помагам с нещо.мерси за разбирането ;) просто моля за малко по-малко съобщения.п.с. и да пишете на кирилица че Биктор бди :P

глей да са върнеш за суапа ;) ...че си важно звено нали знаеш....то майтап ама сериозно :D...нема да пиша мн ;) ...обещавам :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...