Jump to content
Guest honda bassmbass

свещи

Recommended Posts

Guest honda bassmbass

какви свещи да си сложа на д13б2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

NGK BKR6E-11DENSO K20PR-U11Пише ги на капака на ангренажния ремък.Ето и стара тема,където е обсъждано това за Д13Б2: ЦЪК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackw

В София да знаете от каде могат да се купят?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

В София да знаете от каде могат да се купят?

Autohelp, тръгваш по бул. Сливница от Опълченска към Сточна гара и преди Ботев е магазина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Цената на свещите при мен :NGK BKR6E-11 - 12.74 лв./бр. DENSO K20PR-U11 - 6.00 лв/бр. DENSO IRIDIUM POWER IK20 - 27.00 лв./бр.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackw

Цената на свещите при мен :NGK BKR6E-11 - 12.74 лв./бр. DENSO K20PR-U11 - 6.00 лв/бр. DENSO IRIDIUM POWER IK20 - 27.00 лв./бр.

Къде е това при тебе? И гарантираш ли за произход?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Гледай да са NGK-а,но не и от френското :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackw

Има ли значение какъв модел свещи ще взема за моята кола - сивик 4г 1.4 или се различават само по характеристики?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Има ли значение какъв модел свещи ще взема за моята кола - сивик 4г 1.4 или се различават само по характеристики?
Виж ТУК и ТУК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

Сигурни ли сте, че IK20 става за този двигател? На линка, който е дал NCN и за моята излиза IK20, но отивайки на www.densoiridium.com виждам, че ми трябва IK16 :D Къде е истината? Някой купувал ли е Denso Iridium? ЦЪК :rolleyes:Едит: Още един линк, на който ми излиза, че ми трябва IK16 :P Редактирано от svetlio

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackw

Мойта я няма изобщо на тези линкове... Лесно нема :rolleyes: Оставям на майстора да намери каквито трябва. Каза че има NGK.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Виж ТУК и ТУК

мерси!
В момента съм си отворил каталога на DENSO IRIDIUM POWER - 2006/2007год. и по каталог ми излизат за твоята кола точно IK20 .А колата ти 125 коня ли е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

В момента съм си отворил каталога на DENSO IRIDIUM POWER - 2006/2007год. и по каталог ми излизат за твоята кола точно IK20 .А колата ти 125 коня ли е ?

Ако питаш мен - да, 125 коня е. И ми става все по-объркано :D Някъде има грешка, но къде не знам. Линковете, които дадох са на официални страници на Denso.... Май нямя да купувам, докато някой колега не сподели тук, че е купил някой от моделите и са те :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Цената на свещите при мен :NGK BKR6E-11 - 12.74 лв./бр. DENSO K20PR-U11 - 6.00 лв/бр.

...а нормално ли е разликата в цените да е толкова осезаема ??! И читави ли са ! В смисъл японски ли са ?! :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

NGK BKR6E-11 - 12.74 лв./бр. DENSO K20PR-U11 - 6.00 лв/бр.

на моя капак на ремъка си пише тези модели свещи...а лепенката там е на бая години...не виждам защо на вас да ви изкарва други модели :cool: друг е въпроса че не намерих такива в Русе и си сложих четириполюсни Беру :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

NGK BKR6E-11 - 12.74 лв./бр. DENSO K20PR-U11 - 6.00 лв/бр.

на моя капак на ремъка си пише тези модели свещи...а лепенката там е на бая години...не виждам защо на вас да ви изкарва други модели :cool: друг е въпроса че не намерих такива в Русе и си сложих четириполюсни Беру :tooth:
Koлега,на площад "Дунав" можеш да си поръчаш такива свещи или провери по ул."Николаевска" преди кръстовището на завод Арда вдясно до дрогерията в едно невзрачно магазинче продават NGK.Преди карах Concerto с двигател D 15B2 и от там съм си купувал такива свещи. Редактирано от Soichiro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

NGK - BKR6E-11 оригинални, в кутийки Мицубиши, 8.43лв с ДДС.Това е в Балкан Стар, на колегата по горе свещите сигорно са ръчно пакетирани от президента на НГК.Моля всички желаещи да заповядат в сервиз Мицубиши на Резбарска 5 до Мерцедес, имаме 36 налични бройки. Kаталожния номер по мицубиши е MS 851358

Редактирано от BOGIE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Колега , ти може да имаш налични 36 бр. за което ок. Аз пък тази цена съм извадил от ценовата листа на NGK !!! От кой точно президент са пакетирани нямам представа ??!!!То и аз имам доста продукти на сток или казано по друг начина на промоционални цени но това е друг въпрос.Не говоря за едно кратна доставка от 36- 40 бр. а за регулярен внос на който продуктите свещи или каквото и да е друго е на цени от ценовите листи на конкретните продукти !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

ййее,ййеее аре бако на битако ко прайте бе спорете в купува/продава така обърквате човека така колега аз карам от 2 г с NGK BKR6E-11 - 12.74 лв./бр. просто НП :cool: доверих се на шлосера ми и човека си ми сложи по каталог, недей слуша търговци!!! Не казвам че са лоши хора но кото каже механика брат не търговеца :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Колега , ти може да имаш налични 36 бр. за което ок. Аз пък тази цена съм извадил от ценовата листа на NGK !!! От кой точно президент са пакетирани нямам представа ??!!!То и аз имам доста продукти на сток или казано по друг начина на промоционални цени но това е друг въпрос.Не говоря за едно кратна доставка от 36- 40 бр. а за регулярен внос на който продуктите свещи или каквото и да е друго е на цени от ценовите листи на конкретните продукти !!!

Общо взето не желая да превръщам свещите на колегата по-горе в спор, но държа да подчертая, че не съм търговец и не рекламирам Балкан Стар, опитвам се да свърша работа на колегата съклубар. В заклучение ще добавя това е постоянната цена на свещите. За повече от година от както работя тук не е имало промоционални цени на резервни части и най-вероятно и няма и да има, бройката от 36 е заложена в системата като количество което трябва да е налично в склада по всяко време на годината, с други думи ако утре се купят 30бр. то в петък ще бъдат възтановени складовите наличности.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

NGK - BKR6E-11 оригинални, в кутийки Мицубиши, 8.43лв с ДДС.

Това е в Балкан Стар, на колегата по горе свещите сигорно са ръчно пакетирани от президента на НГК.

Моля всички желаещи да заповядат в сервиз Мицубиши на Резбарска 5 до Мерцедес, имаме 36 налични бройки.

Kаталожния номер по мицубиши е MS 851358

Бате ти си пич от всекаде, евала :)

Там свещите наистина са трепач,

свещта наистина изглежда като бижу

както казва колегата CLS в темата

за разликата между Френските и Японските свещи

:) красиви са нали :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Isi

И аз да се намеся - в Бултрако оригинални НГК са по 13 лв. Аз си ги взех от там. Не виждам причина за 1-2 лв да обикалям цяла София 3 пъти - там има и са оригинални

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Някъде по-нагоре имаше една ценичка 27лв за свещ...аз дадох преди година 33лв за ИК20 и забравих 4е двигателя има свещи.Преоръчвам ги 1000%

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...