Jump to content
Guest paRADOx

Сивата Хонда 5ген

Recommended Posts

Guest paRADOx

ДА СИ ПРИЗАЕ!!!Ако е от клуба, да си казва веднага кой беше този лудак със сивата Хонда, която бръмчеше днес по Тодор Александров - в посока Люлин.В най-големите задръствания....почти ме задмина, ама не би... :unsure: Ако някой е гледал "Бързи и яростни", можеше да ни заснеме днес и да направи 3-та част на филма! :ph34r::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Абе и на мене ми се стори че видях една хондичка, но много бързо минах и може и да съм се объркал. Да не би да съм бил аз. Принципно хондата ми е червена, но от време на време като поускоря малко боята пада или изгаря от съпротивлението на въздуха. :unsure::ph34r: Сори за офтопика но не се въздаржах

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

По Тодор Александров минавам всеки ден и често срещам готини хондички :unsure:. Но в случая няма начин да съм бил аз :Р

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

И аз не съм бил значи, защото нямаше да можеш да видиш цвета ако бях аз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

И аз не съм бил значи, защото нямаше да можеш да видиш цвета ако бях аз

ХА ХА!Да Ви призная, този който караше сивата Хонда си беше доста "луд"...минаваше на ПО-малко от една боя разстояние от колите!Беше лудница наистина....колите спираха, надуваха клаксоните, настъпи хаос.На мен ми се качи адреналина, и просто не можах да се сдържа - натиснах педала на газта и се изрязах между автомобилите, въпреки че беше адско задръстване.Всички световари ги минахме заедно с него на зелено, но оборотомрите ни бяха на червено :bounce: !Жалко че не е от форума...щеше ми се да се запозная с него!Лек ден и безаварийно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Ъъъ... дай поне някакво пояснение. Сиви Хонди из София има бол. Модел, генерация, купе?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Ъъъ... дай поне някакво пояснение. Сиви Хонди из София има бол. Модел, генерация, купе?

Сивата Хонда 5ген

явно, че е сивик 5ген, почти се подразбира хечбек. сива.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Сивата Хонда 5ген

явно, че е сивик 5ген, почти се подразбира хечбек. сива.
:bounce: Именно!С лек оптичен тунинг(молко поочукана :drunk: ), а явно имаше и ДРУГ тунинг, защото си личеше че ВЪРВИ......МНОООООГО! Редактирано от paRADOx

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Кристални стопове ??? предната броня видя ли я ??? Сандее a.k.a. Wolferin , я да си признаваш !!!:bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest WOLFERINE

тиноооо, много ми се щеше да можех да кажа че съм бил аз..... но..... :tooth: ... аз съм още в бокса.....не съм излизал дори на кръгче около сервиза... бера ядове с едни "специфични части".... както и да е.... но звучи сякаш съм бил аз........ а този който е бил... нека да внимава и му пожелавам безаварийни километри....и да вземе да дойде да ги прави тези щуротии на пистата, а не по улиците.... по безопасно е....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan

ко някой е гледал "Бързи и яростни", можеше да ни заснеме днес и да направи 3-та част на филма! laugh.gif cool.gifБързи и яростни" има 3-та част-ТОКИО ДРИФТ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Брато къв е тоя филм ве ! Бива ли го ..ам ?? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan

Ми на мене ми по харесва от първите 2 части

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...