Jump to content
Guest Antony

Need For Speed Carbon

Recommended Posts

Guest Antony

Преди няколко дни излезе демото на новото NFS Carbon. Вече го пробвах и по всичко личи че ше надминеи Most Wanted i Underground. Ето и линкhttp://torrents.linkos.bg/details.php?id=61902

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest techobg

Преди няколко дни излезе демото на новото NFS Carbon. Вече го пробвах и по всичко личи че ше надминеи Most Wanted i Underground. Ето и линкhttp://torrents.linkos.bg/details.php?id=61902

:unsure: Мерси,бате.......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sobi3sk1

само дето иска е*ахти пс-то :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Е стига толкова с Демото .... Ето я цялата игра БРЪМММММММММММММ :bounce::drunk:

довечера ме чака безсънна нощ....чаках до 2-3 часа да го пуснат в арената

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

то ако не ги мине направо са си дали парите за разработка навятъра тия от ЕА

само дето иска е*ахти пс-то :bounce:

нищо не иска ... добре си върви играта ...само дето за нищо не става :drunk: все-по-зле ги правят вече ...нямат една добра игра от поршето насам ...айде поне да го реконструират малко с нова графика и физика и да го пуснат като нова игра ...те децата и без това не го помнят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

да lookcho много си прав поршето си остава най великото нфс :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Гаджето вече ще ме изрита. Каза ми че цитат "обичам хондата и гадното NFS повече от нея" Тея жени нищо не раябират :bounce:

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Гаджето вече ще ме изрита. Каза ми че цитат "обичам хондата и гадното NFS повече от нея" Тея жени нищо не раябират :bounce:

ожени се ... ще ти е по-лесно да я пренебрегваш :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Гаджето вече ще ме изрита. Каза ми че цитат "обичам хондата и гадното NFS повече от нея" Тея жени нищо не раябират :D

Гаджето вече ще ме изрита. Каза ми че цитат "обичам хондата и гадното NFS повече от нея" Тея жени нищо не раябират :P

ожени се ... ще ти е по-лесно да я пренебрегваш ;)
Ще ме разбиете и двамата;) А и не му давай такива съвети, ще вземе да те послуша и след това ще има още един Ал Бънди да оплакваме! :rolleyes:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Гаджето вече ще ме изрита. Каза ми че цитат "обичам хондата и гадното NFS повече от нея" Тея жени нищо не раябират :D

ожени се ... ще ти е по-лесно да я пренебрегваш :P
Абе има напредък. Идва с мен на срещите. Вече забрави за пежо и мисли замо за хонда, и джитка по малко на NFS-то докато съм в тоалетната :rolleyes: Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Пичове and ladies :tooth: вече играя Carbon и то не демото а играта. Какво да кажа в БГ сичко е възможно. Играта е супер, жалко само че няма Drag race, иначе е мн добре. Аиде като направим и поразвием колиците може да се проучи варианта за онлине рейс. До тогава успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ceco_accord

Ей , хората са се постарали-тоя номер с пластичните мантинели не е лош , а и нюансите в управлението на различните коли са докарали. Даже някой е надминал очакванията ми като е направил доста реално "залитането на предницата" при бързо движение не заден ход . За сега Хонда не видях но съм оптимист , щом са направили РЕНО Клио . А и саундтракът ме изненада като чух БЪЛГАРСКА песен :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Коя точно е бг песента, че аз вече трети ден я играя а токова нещо не съм чул май.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ceco_accord

Вслушвай се във всяка щото то много не и личи че е БГ , но поне текста е на Български . Днеска пак я чух (но отново не запомних за какво иде реч :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Ето това е въпросната песен Ladytron - Fighting In Built Up Areas. Ето малко иНфо за групата цитирано дословно от коментар на ТОЗИ торент със саундтрака: Ladytron е една от групите с ексцентрично звучене, което съчетава изцяло електронен саунд и поп-електрик стил, и това им донася успех в края на 90-те години, въпреки че звучат като група от 80-те, когато се заражда wave-вълната . Мъжката част от групата Daniel Hunt и Reuben Wu са приятели от Ливърпул с известно минало на "синтезаторни творци" и ди джеи. Те се запознават с другите два члена на Ladytron, а именно Mira Aroyo и Helena Marnie по време на пътуване с влак в България. Добро начало за една нестандартна група. Как критиката коментира техния дебют: "Така би звучала Бритни Спиърс, ако беше родена в ГДР и беше пристрастена към хероина".Приятно разцъкване на играта :cool: И помнете ВИНАГИ СЛАГЙТЕ ПРЕДПАЗНИТЕ КОЛАНИ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ceco_accord

Е аз изиграх на 100% "кериър-а"(превзех целия им град) резнах и оня с Аудито но нито намерих сака с парите нито това Ауди в "Кар Лот-а ". Да не би нещо да съм пропуснал или да ми е непълна версията ? Ако някои друг стигне до края да сподели кво има там щото се бях настроил за люти битки но нещо много бързо стигнах до финалните надписи . Няма нито една ХОНДА- не ни уважават нещо теа ора . :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Няма нито една ХОНДА- не ни уважават нещо теа ора

...И аз не ги уважавам от Моуст Уонтед насам ! :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Тва е, и аз я изиграх и останах разочарован. Според мен тая игра е стъпка назад от Most Wanted. Много по-малка и лесна са я направили. Като свършиш кариерата наистина нито ти дава многото пари, нито гушваш Аудито. Предполага се че трябва да почнеш chalenge сериите, ама и те са що годе лесни. С една дума слаба работа. Аз се замислям дали да не почна нова кариера с една от другите две коли дето ти ги предлагат в началото - нали те са мъсъл, екзотик и тунер, аз почнах с екзотик, сега мисля да се пробвам с мъсъл да вида дали схе се промени нещо, например нови писти или нещо такова.Аиде!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Няма нито една ХОНДА- не ни уважават нещо теа ора

...И аз не ги уважавам от Моуст Уонтед насам ! :dry:
В Toca Race Driver има цял Honda шампионат :D, но ми е заключен още че няма много време за игра. Иначе успях да отключа едно състезание между NSX-и i 350z-ки :tooth: ... доста реалистична игра и много разнообразна, направо съжалявам че не съм я пробвал по-рано :boo:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

toca-та има някъкъв конфликт с волана ми и не ми бачка ффб-то ... и така въобще не ства за игра , а иначе е доста добра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest insane

ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМ Toca Race Driver - 1, 2 или 3... - 1, ако имате старо РС, 2 или 3 (зависи коя намерите и кракнете - 3 е по-лесна) за нормално РС, няма големи изисквания, за сметка на отлична графика и ефекти:):slap: Колеги, след NFS Porsche, единственото NFS с приличен геймплей за мен е Ъндърграунд 1, но с клавиатура, понеже липсваха Адвансед настройки на волана... :dry: А откак излезе Toca Race Driver 1 се зарадвах, че има добър симулатор, при Toca Race Driver 2 вече имах надежди, че симулаторите на РС ще догонят Playstation :) , тя е най-добрия симулатор, който съм опитвал, а аз имам навик да тествам игрите :D (ЗАБЕЛЕЖКА - НЕ говоря за състезанията "оффроуд" понеже не ми допадат) Toca Race Driver 3 е разширена 2-ка, мисля, че няма разлика в усещането при шофиране, само има повечко автомобили и страхотни писти, особено "Шанхай" :wub: ...АКО ИМАТЕ ВРЕМЕ - НАСЛАДЕТЕ СЕ ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Не че имам нещо против повечето игри като Collin McRae, Toca Racer Driver, NFS ама аз повече уважавам истинските симулации. Няма по добро от: 1. GTR и GTR2 (играни с хубав волан -- MOMO с FFB).2. Life For Speed3. Richard Burns Rally4. Forza Motorsport и Forza Motorsport 2 (която излиза другата година, и е нещо невероятно). Тези последните са рай за Хонда феновете, има доста голямо разнообразие от Хонди и Акури а и колите са доста добре моделирани (графично и като физически модел). Там колите доста добре са моделирани. В GTR(2) има възможност и за datalogging, и може да се анализира карането, настройките, .... . Може би за повечето тези игри може да са скучни, но за мен няма по добри.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaHeart

Абе, хора, да ви попитам.Изтеглих си играта и когато я сложа в Диймън Туулс и започне да инсталира, в някакъв миг спира и ми казва има грешка и не може да инсталира файла: Cars/RSX/GEOMETRY.BIN. ДАвам му да опитва пак и пак и пак и пак...ама не ставаа... :cool: На някой да му е направаила нещо подобно?Иззтеглих я от Линкос

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Освен хаш-а вътре в описанието изри4но е подчертано, че се маунтва с Daemon Tools 4.06. Аз пробвах от начало с по ниска версия и даже не ми разпознаваше файловете. тази версия 4.0.6 я изтеглих от гугълът :cool: и не съм имал никакви проблеми. При добро желание и мааалко бира :P имам я инсталационна която е тествана на няколко места вече, че работи ;) свиркай

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Аз я врътнах на Need for Speed Carbon Collectors Edition - Razor1911 версията. Пробвай нея. Работи :cool:

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...