spoon raсing 40 #1 Публикувано 22 Септември, 2012 Колеги става въпрос за сивик 5ген. хеч.От онзи ден започна това дразнещо и силно скърцане докато завивам, няма значение дали е наляво или надясно.Преди пак го имах този проблем и затихна ,но сега в проливния дъжд започна отново.Имам чувството,че нещо ще се скъса всеки момент.Казаха ми,че може да е шарнир.Някой ако знае тази болежка моля да сподели? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #2 Отговорено 22 Септември, 2012 Ами сменяй го и няма да скърца.Долен шарнир е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakella 3 #3 Отговорено 22 Септември, 2012 моя като го смениха и почна да скърца ама сам с акорд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spoon raсing 40 #4 Отговорено 22 Септември, 2012 А ако продължа така да карам известно време,има ли начин да се строши тотално докато карам,особенно в някой завой? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 22 Септември, 2012 Има начин!Тони ти е написал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #6 Отговорено 23 Септември, 2012 къса се и оставаш на място 25лв шарнира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neno_11 15 #7 Отговорено 25 Септември, 2012 И аз го сменях че хонделата скърцаше като мерцедес По този повод,горния ми шарнир е заварен /егати писюрите/ за 20 лв. да го сменят са се прициганели!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spoon raсing 40 #8 Отговорено 25 Септември, 2012 А възможно ли е да е влязла вода през единия маншон(защото е скъсан) на рейката и оттам да скърца понеже това започна след един проливен дъжд? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #9 Отговорено 25 Септември, 2012 Ами на твое място бих се молил да е шарнир. Ако маншона на рейката ти е скъсан и е влязла вода си за нова рейка, а тя далеч не е 25лв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове