Jump to content
Guest Civic*6

Лоша работа!

Recommended Posts

Guest Civic*6

Да се оправи ето това:http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2...&f1=detailsТака като гледам удара е страничен и пораженията са по купето главно, а двигателя е ок. Колко ли пари ще са нужни да се оправи? 2-3 000?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Да се оправи ето това:http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2...&f1=detailsТака като гледам удара е страничен и пораженията са по купето главно, а двигателя е ок. Колко ли пари ще са нужни да се оправи? 2-3 000?

бате това е кола 2006 .....а кай ми как ше я оправиш за 2000-3000 лева....според мене е абсурд... и не знам бая здраво е потрошена Редактирано от miHo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6

Именно защото е 2006, затова питам :ph34r: А и ми се иска да не струва повече :unsure: . Има колеги във форума, които се занимават с това, нека кажат според тях какви пари ще излезе! А и 5000 да е, за 20 000 имате нов Сивик, два пъти по-евтино все пак...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Бате аз мисля че за 5000лв би могло да се оправи колицата :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

5 бона е много оптимистично. Тая кола ходих да я гледам и общо взето няма ламарина, която да не е засегната. Значи само добро боядисване + изчукване, китосване алибали ще дойде около 3 бона. Оттам имате централна конзола заради ербега на пасажера - 1700 евра, да не говорим че са изпукали 5 общо. После имаш врата, окачване да правиш - щото там е удара. След това идват наред пластамсите (фарове, мигачи) и предното стъкло. Дотук сметката идва мин 10 бона. Ааа, да не говорим че предната джанта е на 2 - така че и джанта ще ти трябва с гума, а тва са около 800 кинта. Абе с 2 думи колата е доста зле :unsure: Аз лично не бих я взел и за 6 бона, защото и купето е посукано.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6

Щом си ходил на място, това е друго. От снимките не може да се добие ясна представа. А покрай ремонта колко други главоболия ще има евентуалният купувач :unsure: . Все пак помечтах си малко :ph34r:

Редактирано от Civic*6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Каквото и да е нали се сещаш че тези части няма от каде да ги намериш освен от Бултрако и като ти обадат 1000 и кусур ако не и повече лв само за предно стъкло и се почва играта..броня фар врати щуротии аз виждам поне 10К :unsure::ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

По-скоро да се вземе за части, ама тогава цената не си струва нещо....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Колеги, незабравяйте че все пак се намираме в България а тук понякога стават чудеса, сигурен съм че след 2-3 месеца тази колица ще е кат нова и некой горд пич че си я кара зареден на макс от кеф :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

За 6 бона аз ще я взема веднага !!! Ама няма да я оправям , а ще взимам от нея всичко от-до и на сивик 5-та генерация , с тоя двигател ще стане мания :unsure: меко окачване , стабилна пък и за такива пари си заслужава и хибрид на външен вида да направиш :ph34r: Тея смотаняци са я купили за 3000 евро някъде , 500 лв са дали да им я докарат и си мислят , че някоя риба ще се хване веднага :blink: Ако не й бяха изпуснали възглавниците щеше да е друго нещо , тогава цената е добра :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

А не мислите ли, че е малко рисковано да се кара кола, чието купе е било в такова състояние? Доколкото виждам снимките, дори и тавана е засегнат, а за ходовата част няма да коментирам. Щетите са сериозни и се съмнявам, че това купе може да се оправи напълно! А дори и така да е, 15 хилки са си доста за кола в такова състояние, било то и на по-малко от година. Загубена кауза е според мен...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ludemir

СПОРЕД МЕН СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ КУПИ САМО ЗАРАДИ ДВИГАТЕЛЯ ЕВЕНТУАЛНО НЕЩО ОТ ИНТЕРИОРА.ТАЯ КОЛА НЕ СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ ОКОЛО 5 ДО 6 ХИЛЯДИ ЛЕВА,НО ТОВА СИ Е МОЕ МНЕНИЕ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest LordVetinari

Аз мисля, че ако си струваше да се прави тез щяха да си я направят и така да я продават :ph34r::unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Аз мисля, че ако си струваше да се прави тез щяха да си я направят и така да я продават :ph34r::unsure:

Абсолютно съм съгласен .... Само за части става , просто удара е бил много лош ... Това да се хванеш тази кола да я направиш да върви и да си я караш ще е цяла одисея ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

само да ви обадя че на мен ми я даваха за 8000лв + мито

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka
:bounce: олеле щях да се разрева като я видях ... тая кола не трябва да се показва на хора със слаби сърца :drunk: Редактирано от hEka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Все си мисля, че поне още толкова ще отидат за възкресяването и, ако не и повече. То един фар за 6ца механичен е 150лв, за тази ако не е към 1000 ..., че имаме и брони и стопове, стъкла ... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic_Maniak

на който е колата е си е взел парите от каското и сега гледа да изкопа още някой лев !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...