Guest Civic*6 #1 Публикувано 31 Октомври, 2006 Да се оправи ето това:http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2...&f1=detailsТака като гледам удара е страничен и пораженията са по купето главно, а двигателя е ок. Колко ли пари ще са нужни да се оправи? 2-3 000? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest miHo #2 Отговорено 31 Октомври, 2006 (Редактирано) Да се оправи ето това:http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2...&f1=detailsТака като гледам удара е страничен и пораженията са по купето главно, а двигателя е ок. Колко ли пари ще са нужни да се оправи? 2-3 000?бате това е кола 2006 .....а кай ми как ше я оправиш за 2000-3000 лева....според мене е абсурд... и не знам бая здраво е потрошена Редактирано 31 Октомври, 2006 от miHo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic*6 #3 Отговорено 31 Октомври, 2006 Именно защото е 2006, затова питам А и ми се иска да не струва повече . Има колеги във форума, които се занимават с това, нека кажат според тях какви пари ще излезе! А и 5000 да е, за 20 000 имате нов Сивик, два пъти по-евтино все пак... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #4 Отговорено 31 Октомври, 2006 Бате аз мисля че за 5000лв би могло да се оправи колицата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest h3ll1 #5 Отговорено 31 Октомври, 2006 5 бона е много оптимистично. Тая кола ходих да я гледам и общо взето няма ламарина, която да не е засегната. Значи само добро боядисване + изчукване, китосване алибали ще дойде около 3 бона. Оттам имате централна конзола заради ербега на пасажера - 1700 евра, да не говорим че са изпукали 5 общо. После имаш врата, окачване да правиш - щото там е удара. След това идват наред пластамсите (фарове, мигачи) и предното стъкло. Дотук сметката идва мин 10 бона. Ааа, да не говорим че предната джанта е на 2 - така че и джанта ще ти трябва с гума, а тва са около 800 кинта. Абе с 2 думи колата е доста зле Аз лично не бих я взел и за 6 бона, защото и купето е посукано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic*6 #6 Отговорено 31 Октомври, 2006 (Редактирано) Щом си ходил на място, това е друго. От снимките не може да се добие ясна представа. А покрай ремонта колко други главоболия ще има евентуалният купувач . Все пак помечтах си малко Редактирано 31 Октомври, 2006 от Civic*6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #7 Отговорено 31 Октомври, 2006 Каквото и да е нали се сещаш че тези части няма от каде да ги намериш освен от Бултрако и като ти обадат 1000 и кусур ако не и повече лв само за предно стъкло и се почва играта..броня фар врати щуротии аз виждам поне 10К Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #8 Отговорено 31 Октомври, 2006 По-скоро да се вземе за части, ама тогава цената не си струва нещо.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #9 Отговорено 31 Октомври, 2006 Колеги, незабравяйте че все пак се намираме в България а тук понякога стават чудеса, сигурен съм че след 2-3 месеца тази колица ще е кат нова и некой горд пич че си я кара зареден на макс от кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #10 Отговорено 31 Октомври, 2006 За 6 бона аз ще я взема веднага Ама няма да я оправям , а ще взимам от нея всичко от-до и на сивик 5-та генерация , с тоя двигател ще стане мания меко окачване , стабилна пък и за такива пари си заслужава и хибрид на външен вида да направиш Тея смотаняци са я купили за 3000 евро някъде , 500 лв са дали да им я докарат и си мислят , че някоя риба ще се хване веднага Ако не й бяха изпуснали възглавниците щеше да е друго нещо , тогава цената е добра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #11 Отговорено 31 Октомври, 2006 А не мислите ли, че е малко рисковано да се кара кола, чието купе е било в такова състояние? Доколкото виждам снимките, дори и тавана е засегнат, а за ходовата част няма да коментирам. Щетите са сериозни и се съмнявам, че това купе може да се оправи напълно! А дори и така да е, 15 хилки са си доста за кола в такова състояние, било то и на по-малко от година. Загубена кауза е според мен... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ludemir #12 Отговорено 31 Октомври, 2006 СПОРЕД МЕН СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ КУПИ САМО ЗАРАДИ ДВИГАТЕЛЯ ЕВЕНТУАЛНО НЕЩО ОТ ИНТЕРИОРА.ТАЯ КОЛА НЕ СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ ОКОЛО 5 ДО 6 ХИЛЯДИ ЛЕВА,НО ТОВА СИ Е МОЕ МНЕНИЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest LordVetinari #13 Отговорено 31 Октомври, 2006 Аз мисля, че ако си струваше да се прави тез щяха да си я направят и така да я продават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #14 Отговорено 31 Октомври, 2006 Аз мисля, че ако си струваше да се прави тез щяха да си я направят и така да я продават Абсолютно съм съгласен .... Само за части става , просто удара е бил много лош ... Това да се хванеш тази кола да я направиш да върви и да си я караш ще е цяла одисея ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest h3ll1 #15 Отговорено 31 Октомври, 2006 само да ви обадя че на мен ми я даваха за 8000лв + мито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hEka #16 Отговорено 1 Ноември, 2006 (Редактирано) олеле щях да се разрева като я видях ... тая кола не трябва да се показва на хора със слаби сърца Редактирано 1 Ноември, 2006 от hEka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #17 Отговорено 2 Ноември, 2006 Все си мисля, че поне още толкова ще отидат за възкресяването и, ако не и повече. То един фар за 6ца механичен е 150лв, за тази ако не е към 1000 ..., че имаме и брони и стопове, стъкла ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic_Maniak #18 Отговорено 2 Ноември, 2006 на който е колата е си е взел парите от каското и сега гледа да изкопа още някой лев ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове