Jump to content
Jackass3D

Honda Accord 6th Generation

Recommended Posts

Здравейте, от отдавна се заглеждам и ми допада Hatchback модела 1.8ls мотора. Нали в мой ценови диапазон, и въпросът ми е как стой въпроса с части и обслужване. В смисъл части има по магазините и не са на зверски цени, или бъркам. И на какви цени. Ако може да дадете, примерно: 1. Ангренажен комплект 2. Окачване .... и всичко друго да кажем що е консуматив. И има ли си по слаби места. А и да добява, че мисля за англичанка. Благодаря много предварително.

Редактирано от Jackass3D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,аз карам седан,отново англичанка.Само,че мотор 2.0 VTEC. За слаби места,трудно може да се говори,от гледна точка на това,че всяка кола е карана и потдържана по-различен начин.Карам я от 3 години,сменил съм единствено генератор и акумулатор,както и ремъци,ролки,масла,филтри и т.н.те са си,като това да наливаш бензин,вървят си няма как :)За окачване,мисля,че са добре,но все пак гледай добре,какво купуваш и както и при жените,така и тук всичко е на късмет ;)А по магазините и сервизите всичко има,пари да имаш :)

Редактирано от acc_f20b6

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,аз карам седан,отново англичанка.Само,че мотор 2.0 VTEC. За слаби места,трудно може да се говори,от гледна точка на това,че всяка кола е карана и потдържана по-различен начин.Карам я от 3 години,сменил съм единствено генератор и акумулатор,както и ремъци,ролки,масла,филтри и т.н.те са си,като това да наливаш бензин,вървят си няма как :)

За окачване,мисля,че са добре,но все пак гледай добре,какво купуваш и както и при жените,така и тук всичко е на късмет ;)

А по магазините и сервизите всичко има,пари да имаш :)

 

Благодаря за отзива колега. И да порових се малко и видях, че частите като цели са по евтини от колкото аз съм свикнал да плащамПубликувано изображение.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...