Jump to content
Guest alis

Морги във Варна

Recommended Posts

Guest alis

Здравейте,днес проверих колко струва един вакум регулатор и направо онемях като ми казаха 200 лв. Краката ми направо се бетонираха :) :blink Казаха ми да търся по моргите.Препоръчайте ми моля Ви някой морга във Варна където е по вероятно да намеря части за Хонда.Благодаря Ви предварителноАлис

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

братче за вакум рагулатора на делкотоли говориш виж къв ти е двигателя и можем да ти помогнем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alis

братче за вакум рагулатора на делкотоли говориш виж къв ти е двигателя и можем да ти помогнем

Здравей,вакум регулатор за делкото. Колата е Хонда Сивик 1985 1.5. Аз съм момиче,само да уточня :):D Мерси.Алис

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

Здравейте,днес проверих колко струва един вакум регулатор и направо онемях като ми казаха 200 лв. Краката ми направо се бетонираха :D :blink Казаха ми да търся по моргите.Препоръчайте ми моля Ви някой морга във Варна където е по вероятно да намеря части за Хонда.Благодаря Ви предварителноАлис

провери под моста - телефона май беше 60-20-30

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alis

Здравейте,днес проверих колко струва един вакум регулатор и направо онемях като ми казаха 200 лв. Краката ми направо се бетонираха :D :blink Казаха ми да търся по моргите.Препоръчайте ми моля Ви някой морга във Варна където е по вероятно да намеря части за Хонда.Благодаря Ви предварителноАлис

провери под моста - телефона май беше 60-20-30
БЛАГОДАРЯ ТИ! УТРЕ ЩЕ ПРОВЕРЯ.МЕРСИ ОТНОВОАЛИС

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest LordVetinari

Ами виж във Позвънете там има6е обяви на 2-3 морги които разпродаваха хонди.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alis

Здравейте,искам да благодаря на тези които ми отговориха. Прослушах моргите които имат обяви в позвънете,.но за съжаление никой няма вакум регулатор.Даже и на тази под моста ;) Пуснах обява,че търся и едно момче от Шумен ми се обади,но ми иска 100 лв. за вакум регулатора с делкото. Просто не си заслужава 100 лв. за една мембрана :rolleyes: Ако някой нещо чуе или има информация от къде мога да намеря вакум регулатор на делкото, ще съм му благодарна.Благодаря на всички и успешна нова седмица!Алис

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

Здравейте,искам да благодаря на тези които ми отговориха. Прослушах моргите които имат обяви в позвънете,.но за съжаление никой няма вакум регулатор.Даже и на тази под моста ;) Пуснах обява,че търся и едно момче от Шумен ми се обади,но ми иска 100 лв. за вакум регулатора с делкото. Просто не си заслужава 100 лв. за една мембрана :rolleyes: Ако някой нещо чуе или има информация от къде мога да намеря вакум регулатор на делкото, ще съм му благодарна.Благодаря на всички и успешна нова седмица!Алис

Искам да видя твоя вакум регулатор щото мисля че мога да ти помогна(мисля че имам)но нека видя твоя ;) вечер ходя(щом си от варна)на лучано горе до ХЕИ ако искаш нека се видим там-0878397483-Румен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Румене тва покана за сре6та ли е бре или 6е помага6 :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

а защо не и двете :rolleyes:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара