Jump to content
respawn

Колко мм е дебелината на Eagle билите

Recommended Posts

Здравейте фенове. Имам леки проблеми с порължаването на скромния ми проект понеже, нашите добри шлайфисти или там каквито се водят са осрали биелите които мислех да ползвам ,те бяха от б20 и за да станат в д16 блок се шлайфат и от двете страни по-равно, но уви вместо това хората даже са взели 1мм в минус от едната страна и общо взето излиза ,че вече дебелината им е 21.8 а трябваше да е 22.8. И въпроса е следния има ли някъв начин да ги оправя... ако се направи така да са равни от двете страни дебелината ще падне на 20.8 мм и се чудя дали това не е проблем за масления клин и катоцяло за механиката с биели+вал. Нещото което ме накара да си помисля ,че е възможно да се изпозват биелите е ,че Eagle са били по-тънки доло при вала ,сръвнение със стоковите ,но незнам колко по-тънки... някой може ли да помогне с размер доло на черупката?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2мм аксиален луфт е много няма да стане ,кажа на "майсторите" че грешката им струва 100лв(или колкото струват) и купи други Б20 биели.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така и предполагах, разбрах порсто ,че на ийгъл биелите са били по-тънички доло при вала и ми изплува ,че тези може да се оправят ама 2мм са доста както казваш

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...