Jump to content
Guest Майната_

Месечна среща в Пловдив

Recommended Posts

Guest Майната_

на 05.11.2006г НЕДЕЛЯ от 13ч на полигона на Гребната база. Ай да не се излагаме пред чужденците :):);) после ще има :D;);););););):);):huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

на 05.11.2006г НЕДЕЛЯ от 13ч на полигона на Гребната база. Ай да не се излагаме пред чужденците ;):D:D после ще има ;);):P;);):):D:D:D:D

ами в 13.00 ч. е старта от пистовия рали шампионат на БГ в Калояново, има ли вариант да се посъберем по раничко и да си напраим бирата на пистата :P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_

абе и аз това мислех но не бях сигурен дали е в неделя, аре давайте предложения и да решаваме как да станат и двете мероприятия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

Ами примерно в 11 или 11:30 на полигона,а после...Калояново.....А?Да казват и другите!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ако след това ще може да се кара на пистата и от нас съм ЗА ;) имам мерак и аз да усета по-силно тръпката :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Ако след това ще може да се кара на пистата и от нас съм ЗА ;) имам мерак и аз да усета по-силно тръпката :D

искам и аз да се пробвам ....с твоито хибридче ;) Редактирано от miHo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

И аз съм мераклия за по-ранно събиране и екскурзия до Дракон-а! ;) Ами ако се съберем в 10 да кажем, до 10:30 да изчакаме колкото народ ще идва и до 11 да сме на пистата - ще е добре, да позяпаме малко. Ще изтървем Шкодите, ама ... нещо не са ми интересни - гледах ги на предния кръг от първенството ... :D Прикрепям и един линк с програмата, да разберете за какво иде реч: http://dracon.bg/index.php/index.php?optio...2&Itemid=63

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

ИМА ЛИ НЯКОЙ ФАЯНСАДЖИА ДА НАЛЕПИМ 10 КВ.М ТЕРАКОТ ТА И АЗ ДА ДОЙДА ДА СЕ ВИДИМ,ЧЕ СЕ ЗАБРАВИХМЕ,ХОНДЕТО ХВАНА ПАЯЖИНА.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

И аз съм мераклия за по-ранно събиране и екскурзия до Дракон-а! :drunk: Ами ако се съберем в 10 да кажем, до 10:30 да изчакаме колкото народ ще идва и до 11 да сме на пистата - ще е добре, да позяпаме малко. Ще изтървем Шкодите, ама ... нещо не са ми интересни - гледах ги на предния кръг от първенството ... :bounce: Прикрепям и един линк с програмата, да разберете за какво иде реч: http://dracon.bg/index.php/index.php?optio...2&Itemid=63

Е, навити ли сте за леко изместване на времето на срещата, с цел посещение на пистата или не?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

Аз съм съгласен с предложението на Iceman,да се съберем до 10:30 на полигона и оттам да тръгнем за Калояново.....а допълнително на пистата да се разберем дали пак да се връщаме след това на гребната да интимничим,или не!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната_

Е, навити ли сте за леко изместване на времето на срещата, с цел посещение на пистата или не?

разбира се :drunk: значи последно 10.30 на полигона на гребната, ок? :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

разбира се :drunk: значи последно 10.30 на полигона на гребната, ок? :bounce:
ок...ше дойда с дино графиката ако имаме късмет ако не ше има а псувам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

Момчета здравейте :D!!! Аз този път ще гледам да дойда ама ако Прокурора ме вземе :P .Аз все още съм пешеходец :rolleyes: та ще дойда да ви се радвам на Хондите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mortal

Да го кажем така , ако времето е прекрасно като на срещата в Ямбол Ще дойда с удоволствие......За да се опознаем с Фен-клубът на Филибето....... :D Така че за сега само лошото време Ще е пречка за мен,да изпитам гостоприемството на Пловдивчани.. :cool: А щях да забравя ........ :tooth: Аре всички Старазагорци гас към Пловдив и да изкъртим Аутобана :lol: А после който иска нека пийне нека пие ама аз докато карам съм Въздаржател и пия мноооо Таратор с ушички така че ако някой черпи моля да заповяда.......... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Ей хора , а приемате ли гости, ама без Хонда ,а с нещо близо до нея май се казваше Хюндай :cool: , 4е Хондата е в бокса за едно малко кариес4е на едно зъб4е :tooth:

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Ей хора , а приемате ли гости, ама без Хонда ,а с нещо близо до нея май се казваше Хюндай :rolleyes: , 4е Хондата е в бокса за едно малко кариес4е на едно зъб4е :rolleyes:

никой не връщаме :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ееее хубаво мина срещата ;) С Михо се изкефихме тотално на барачките ни ;) аз покарах преди това на пистата малко и съм страшно доволен от количката , е врътнах се 2-3-4 пъти ;) излезнах да копая нивата ;) жулнах леко боята , нооооо кефа няма сравнение ;) С Михо си правихме дължинки и в зависимост кой направи по-добър старт този се оказваше победител , ама аз имам бая да тренирам , щом на втора ми певърта сериозно гумите ;) Михо с турбото му е направил голяма работа щом ошамари някъв кадет GSi пилен разен , мене ми се хрърля някъв голф 2-ка , но така и не го разбрах къв беше :rolleyes: Нямам търпение следващото италиянско в Калояново , ебати манията ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

манияци сте вие, браво :ph34r:само дето сезона вече е за зимни гуми, летните не могат да зацепят - моите тойо-та и на 3та ги превъртам на цариградско, ако не съм ги загрялно пък студения въздух е двоен плюс за двигателите - първо, че носи на по-голяма компресия, а и е по-плътен, с повечко молекулки кислород вътре. за атмосферния двигател не толкова, там компресията е константа - докато турбото може да надуе още малко, и да изкара повече мощност без да се разчука аванса

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Ееее хубаво мина срещата :ph34r: С Михо се изкефихме тотално на барачките ни :ph34r: аз покарах преди това на пистата малко и съм страшно доволен от количката , е врътнах се 2-3-4 пъти :ph34r: излезнах да копая нивата :ph34r: жулнах леко боята , нооооо кефа няма сравнение :ph34r: С Михо си правихме дължинки и в зависимост кой направи по-добър старт този се оказваше победител , ама аз имам бая да тренирам , щом на втора ми певърта сериозно гумите :ph34r: Михо с турбото му е направил голяма работа щом ошамари някъв кадет GSi пилен разен , мене ми се хрърля някъв голф 2-ка , но така и не го разбрах къв беше :ph34r: Нямам търпение следващото италиянско в Калояново , ебати манията :ph34r:

беше медак като изключим бахъра който ни брулеше иначе да и аз като тино съм приятно изненадан от мойта и неговата колица.....зарибих се и аз яко....и ще се фърлям на калояново и аз веднага щом може.......Тино голфа беше ГТИ 136 коня мисля...и на мене яко ми върти гуми на 2-ра.....такаче с това се доказва че желание и малко повече пари се постига и от наще щайги резултат Редактирано от miHo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ееее хубаво мина срещата :ph34r: С Михо се изкефихме тотално на барачките ни :ph34r: аз покарах преди това на пистата малко и съм страшно доволен от количката , е врътнах се 2-3-4 пъти :ph34r: излезнах да копая нивата :ph34r: жулнах леко боята , нооооо кефа няма сравнение :ph34r: С Михо си правихме дължинки и в зависимост кой направи по-добър старт този се оказваше победител , ама аз имам бая да тренирам , щом на втора ми певърта сериозно гумите :ph34r: Михо с турбото му е направил голяма работа щом ошамари някъв кадет GSi пилен разен , мене ми се хрърля някъв голф 2-ка , но така и не го разбрах къв беше :ph34r: Нямам търпение следващото италиянско в Калояново , ебати манията :blink:

беше медак като изключим бахъра който ни брулеше иначе да и аз като тино съм приятно изненадан от мойта и неговата колица.....зарибих се и аз яко....и ще се фърлям на калояново и аз веднага щом може.......Тино голфа беше ГТИ 136 коня мисля...и на мене яко ми върти гуми на 2-ра.....такаче с това се доказва че желание и малко повече пари се постига и от наще щайги резултат
Ей Михо , занчи тебе студа те е облагодетелсвал :cool: Викаш 136 коня , трябваше да изцеда значи Сивик-а до 400-те метра за да вида колко го бия , че след втора , трета я сменях на 7000 оборота , а на четвърта отпуснах педала :ph34r: Или иначе гумите не мисля , че не успях да ги загрея подобаващо , щом се лепяха камачета и боклуци по гумите :dry: Или иначе имаш прво , защото първия завой беше взет с завъртане на 360 градуса :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...