Guest Dragi4 #1 Публикувано 29 Октомври, 2006 Бенджи да си жив и здрав батка,желая ти вси4кото 6тастие на света Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #2 Отговорено 29 Октомври, 2006 утре брат но все пак мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #3 Отговорено 29 Октомври, 2006 Утре...днес...тортата как беше ?! От утре нататък по-жив и по-здрав и по-........ Исках да кажа ЧРД де ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #4 Отговорено 29 Октомври, 2006 утре брат но все пак мерси.Ееее в4ера каза 4е е днес бре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #5 Отговорено 29 Октомври, 2006 утре брат но все пак мерси.Ееее в4ера каза 4е е днес бре надявах се че ще те навия да устанеш с това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #6 Отговорено 30 Октомври, 2006 Аре "Гацо-Бацо" Да си жив и здрав ,и все по-добри моменти!Отново наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest J&D #7 Отговорено 30 Октомври, 2006 Утре значи днес - нали?ЧРД Бенджи.Здрав, прав и кУ'рав.Успехи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #8 Отговорено 30 Октомври, 2006 Честито Бенжи да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #9 Отговорено 30 Октомври, 2006 ЧРД и да събираш все повече и повече Хонди край Ямбол и не само там! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #10 Отговорено 30 Октомври, 2006 (Редактирано) ЧРД и да събираш все повече и повече Хонди край Ямбол и не само там! Пвтарям по два пъти за да се запомни Редактирано 30 Октомври, 2006 от NCN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #11 Отговорено 30 Октомври, 2006 Бенджи, за много години, мой по-голям братко Жив и здрав да си и рекса все така в лютеницата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #12 Отговорено 30 Октомври, 2006 много ви благодаря за хубавите думи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #13 Отговорено 30 Октомври, 2006 И От мен всичко по-по най.Жив и здрав да си останалото се купува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #14 Отговорено 30 Октомври, 2006 Бенджи, да си жив и здрав всичко най-най ти пожелавам наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #15 Отговорено 30 Октомври, 2006 ей го на и рожденника Да си жив и здрав - другото е бошлаф работа п.с. благодарско на DJ Sprite за предоставения снимков материал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната_ #16 Отговорено 30 Октомври, 2006 аре пак да си жив и здрав браточка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki #17 Отговорено 30 Октомври, 2006 е айде колега и от мене тогава, че все пак и на една дата сме се родили да си жив и здрав ииии........ това е засега, че ме чакат да празнуваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #18 Отговорено 30 Октомври, 2006 честито колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #19 Отговорено 30 Октомври, 2006 е айде колега и от мене тогава, че все пак и на една дата сме се родили да си жив и здрав ииии........ това е засега, че ме чакат да празнувамепожелавам ти всичко най-хубаво и на теб и разбира се весело изкарване на празника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ashes #20 Отговорено 30 Октомври, 2006 Честито на рожденниците, живи, здрави и щастливи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Noodle #21 Отговорено 30 Октомври, 2006 ЧРД колега! Да си жив и здрав и всичко най най ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kvento #22 Отговорено 30 Октомври, 2006 Честит рожден ден да си жив и здрав и всичко най-добро.Наздраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #23 Отговорено 30 Октомври, 2006 честито и на двамата живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #24 Отговорено 30 Октомври, 2006 Честита брат, многа здраве, щастие, пари, жени, коли и най вече баце мека топлина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #25 Отговорено 30 Октомври, 2006 Ч.Р.Д Бенджи да си жив и здрав много щастие и късмет ти желая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #26 Отговорено 31 Октомври, 2006 още веднъж 100000000000000 благодарности на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #27 Отговорено 31 Октомври, 2006 Да си жив и здрав Бенжи всичко най хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #28 Отговорено 31 Октомври, 2006 Честито и от мен.Здраве,другото не е важно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #29 Отговорено 31 Октомври, 2006 Честито и от мен. Нека хубавивете моменти и хондите да се множат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #30 Отговорено 1 Ноември, 2006 Жив и здрав и от мен,и дано сте си изкарали добре п.п:малко със закъснение,но нямах нет няколко дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #31 Отговорено 1 Ноември, 2006 С малко закъснение ама ЧЕСТИТО и от мен!Жив и здрав и нека всичките ти мечти станат реалност!Аиде със здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #32 Отговорено 3 Ноември, 2006 малко съм отвеян,но исках да споделя и с вас които не знаете,че изкарах един незабравим рожден ден благодарение на няколко съклубари и тяхните половинки още веднъж благодаря ви приятели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове