Jump to content
Guest 8100rpm

28.10.06

Recommended Posts

Guest 8100rpm

Днес на 28.10.06.г бях на божура,бях на гости на една италянска фирма както се нарича lambogihni и по точно бях с Galardo С9696....... можеби някои са го видяли някои не но не е от значение така нека да продалжа.........Наи много ми допадна някаква С2000 с турбина но лошото е че на такива коли се качват хора с не-достатачен опит и се излагат по скоро излагат марката и ако не можете да овладеете една хонда не се качваи на нея............в краина сетка се радвам че е имало хора които са се пробвали но моля изчакаите да престигне NSX-type R за да покайем на какво е способна марката която толкова обичаме............:balloon: kiss

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

S2000-то е доста агресивно а гумите са много твърди и за това неможе да даде добро време.Има още много да се подобрява.колата поднесе защото момчето което я караше не очакваше да е толкова агресивна не че неможе да кара.Някой има ли клипче как е поднесла на пистата защото не успях да я видя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

знам го това галардо, редовно ми надува главата като кара по графа на 1ва над 6000 оборота ... и гърнето сменил - май само глухите и умрелите не го чуват. и паркира на тротоара пред офиса, пич е ... :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 8100rpm

да наистина на галардото му е сменено гарнето знам само че е титаниево и е специална поручка от ламборгини и наистина жади много луд звук :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...